Ruskea vyöarvo, 1. Kyu

Ruskean vyön koe

Seurassa on järjestetty aikasemmin mahdollisuuksien mukaan myös erillisiä vyökoeleirejä (yleensä viikonloppuisin), joissa uusia vyöarvoja otetaan vastaan. Ruskean vyön voi suorittaa tietysti myös tavallisessa seurassa järjestettävässä vyökokeessa. Oman ryhmän ohjaaja tai henkilökohtainen valmentaja opastaa ja neuvoo 1. kyu-graduointiin valmistautumisessa ja ilmoittautumisessa.

Pääsääntöisesti vyökokeeseen pääsee ilmoittautumaan, kun kyseisen vyöarvon vaatimukset täyttyvät. Vaatimusten täyttyminen tulee aina varmistaa myös omalta ohjaajalta / valmentajalta.

Huom! Ruskeaan vyöhön täytyy olla Judotuomarin peruskurssi suoritettuna.

Muista varmistaa, että kaikki gradointivaatimuksissa listatut kohdat on suoritettu ja näkyvät sekä SuomiSport-tiedoissasi että ovat merkitty omaan passiisi, ennen kuin hakeudut vyökokeeseen.

Kokeen hinta on 90 €. Halutessasi voit tilata uuden vyön seuran kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Uuden vyön hinta on 10 €.

Vyökokeeseen ilmoittautuminen

Kun seurassa järjestetään vyökoe ja olet saanut ohjaajaltasi luvan osallistua vyökokeeseen, ilmoittaudu vyökoetapahtumaan Suomisportissa. Vyökoemaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.