Seuran kisat

Tiksi Cup

Tikkurilan Judokat järjestää Tiksi Cup kilpailun 2 kertaa vuodessa, tyypillisesti viikkoa ennen Startti Cup kilpailuja. Nämä kilpailut ovat suunnattu pääasiassa seuran lapsille ja nuorille, mutta kisoihin yritetään aina saada myös aikuisten sarja mukaan! Kilpailuihin ei tarvitse ilmoittautua ennen kisapaikalle saapumista, eikä mukaan tarvitse ottaa muuta kuin judogi, vyö, torit, jalkapyyhe judopassi ja reipas asenne.

Muut kilpailut

Seura järjestää aika-ajoin myös muita kilpailuja. Vuonna 2019 Tikkurilan Judokat järjesti (Local Organizing Committeena) Suomen Judoliiton osoittamana Euroopan judoliiton Suomelle myöntämät alle 21-vuotiaiden euroopanmestaruuskilpailut (Junior European Championshipit) Vantaan Energia-areenalla. Näistä kisoista tunnelmia muun muassa täällä.

Huhtikuussa 2022 järjestimme judoliiton Etelä-Suomen alueen (Etelä-Suomen judon) Startti Cup II- ja Etelä-Suomen Aluemestaruuskisat Tikkurilan Urheilutalolla. Kisatunnelmia voit lukea täältä.

Seura on järjestänyt vuosien varrella niin ikään useaan otteeseen judon SM-kilpailuja, Finnish Judo Open -kisaa sekä Nordic Kata Open kilpailuja.