Vuonna 2019 Vantaalla järjestettyjen Judon EM-kisojen vapaaehtoiset

Judoa hyvässä seurassa

Tikkurilan Judokat on profiloitunut vuosien varrella nimellä "judon tavaratalo", sillä meiltä löytyy jokaiselle sopivia harjoitusryhmiä: lapsista senioreihin ja kilpailijoista kuntoilijoihin. Toimintamme painottuu voimakkaasti lasten sekä nuorten ohjaamiseen ja kasvattamiseen, mutta myös aikuisille löytyy monipuolista toimintaa.

Panostamme vastuulliseen kaikessa järjestämässämme toiminnassa ja kehitämme sekä kehitymme jatkuvasti. Pidämme tärkeänä, että jokainen saa olla osana ja osallistua seuramme toimintaan omana itsenään. 

Seurassamme ei sallita epäasiallista käytöstä ja lapsen etu on aina etusijalla kaikessa toiminnan toteuttamisessa. Ketään ei jätetä ulkopuolelle ja kaikkia huomioidaan tasavertaisesti. Ryhmiemme ohjaajat ovat ammattitaisoisia ja koulutettuja judokoita, joiden puoleen voi aina kääntyä. Seuramme on myös valinnut Pia Louhen vastaamaan mahdollisista kiusaamis- ja häirintätapauksia, jonka yhteystiedot löytyvät hallituksen sivulta.

Kilpailijamme sijoittuvat vuosittain mitaleille SM-kisojen kaikissa ikäryhmissä sekä edustamme eri ikäluokkien kansainvälisissä judokilpailuissa. Pyrimme tarjoamaan lapsille ja nuorille matalan kynnyksen kilpailumahdollisuuksia useaan otteeseen Tiksi Cup-kisojen muodossa. 

Vuodesta 1992 lähtien olemme sijoittuneet Suomen Judoliiton seuraluokituksen kärkeen, samoin olemme olleet vuodesta 1992 Suomen Olympiakomitean hyväksymä Tähtiseura. 

Olemme ahkeria toimijoita niin tatamilla kuin tatamin ulkopuolella. Järjetämiemme kansainvälisten kilpailujen myötä olemme hioutuneet vahvaksi ja isoksi judoperheeksi, johon olet aina tervetullut mukaan!

Tikkurilan Judokoiden järjestämä kansainvälinen EM-kilpailu vuonna 2019 palkittiin Vuoden urheilutekona Vantaan kaupungin liikuntagaalassa. Kuvassa kisojen johtoryhmä.
Tikkurilan Judokoiden järjestämä kansainvälinen EM-kilpailu vuonna 2019 palkittiin Vuoden urheilutekona Vantaan kaupungin liikuntagaalassa