Vihreä vyöarvo, 3. Kyu

Onnistu vyökokeessa -DVD, 3.&2. Kyu (25 €)

Katso myös video sivun vasemmassa / alalaidassa!

Vihreän vyön koe

Seurassa on järjestetty aikasemmin mahdollisuuksien mukaan myös erillisiä vyökoeleirejä (yleensä viikonloppuisin), joissa uusia vyöarvoja otetaan vastaan. Vihreän vyön voi suorittaa tietysti myös tavallisessa seurassa järjestettävässä vyökokeessa. Oman ryhmän ohjaajat opastavat ja neuvovat 3. kyu-graduointeihin valmistautumisessa ja ilmoittautumisessa.

Pääsääntöisesti vyökokeeseen pääsee ilmoittautumaan, kun kyseisen vyöarvon vaatimukset täyttyvät. Vaatimusten täyttyminen tulee aina varmistaa myös oman ryhmän ohjaajalta. Alle 15-vuotiaat judokat suorittavat (valkoisesta vihreään vyöhön) harjoituksissa järjestettävissä nauhakokeissa vyöarvojen väliasteita. Nauhat ommellaan kiinni judovyön päihin. Kolme nauhaa täytyy olla suoritettuna ennen seuraavaa vyöastetta.

Huom! Vihreään vyöhön täytyy olla Judon perusteet (15h) -koulutus suoritettuna. Tietoa judon perusteista.  Judon perusteet on myös osa Judoliiton ohjaajakoulutusjärjestelmän VOK 1 -tasoa!

Muista varmistaa, että kaikki gradointivaatimuksissa listatut kohdat on suoritettu ja näkyvät sekä SuomiSport-tiedoissasi että ovat merkittynä omaan passiisi ennen kuin hakeudut vyökokeeseen.

Kokeen hinta on 70 €. Halutessasi voit tilata uuden vyön seuran kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Uuden vyön hinta on 10 €.

Vyökokeeseen ilmoittautuminen

Kun seurassa järjestetään vyökoe ja olet saanut ohjaajaltasi luvan osallistua vyökokeeseen, ilmoittaudu vyökoetapahtumaan Suomisportissa. Vyökoemaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.