Kausi- ja jäsenmaksu

Klikkaa alasivuille löytääksesi yksityiskohtaiset ohjeet jäsen- ja kausimaksuille!

Harrastaaksesi Tikkurilan Judokoissa sinun tulee olla seuran jäsen. Judoseurojen jäsenet ovat jäsenmaksunsa maksettuaan myös Suomen Judoliiton Sporttiturva-vakuutuksen piirissä (pl. jäsenyydet ilman vakuutusta!).

Tämän lisäksi suoritetaan kausimaksua ohjattuun toimintaan osallistumisesta. Sekä jäsenmaksu että kausimaksu suoritetaan Suomisport -palvelussa. Ensin tulee kuitenkin olla klikannut itsensä asianmukaiseen jäsenluokkaan. Kirjaudu sitten palveluun Suomisport-tililläsi. Tilin luominen on ilmaista. Huoltaja käyttää lapsen puolesta Suomisportia omalla tilillään ja hallinnoi lapsen (alle 13-vuotiaiden kohdalla pakollinen) tietoja "huollettavanaan".

Suomisportin maksut-välilehti.
Esimerkkinäkymä Suomisport -mobiilisovelluksesta, johon avoimet maksut tulevat, kun jäseneksi liittyminen ja ryhmään ilmoittauminen ovat suoritettu. Vastaava osio löytyy myös selainversiosta.

Mikäli käyt useammassa ryhmässä, näkyy järjestelmässä useampi samansisältöinen kausimaksu. Kausimaksu syötetään ryhmäkohtaisesti, joten riittää että maksat jäsenmaksun sekä yhden avoimista kausimaksuista. 

Jos haluat maksaa Tikkurilan Judokoiden maksuja työsuhde-etuuksilla, löytyy ohje siihen täältä.

Seuraan voi myös liittyä jäseneksi ilman Judon harrastamista. Lue lisää täältä.