Sininen vyöarvo, 2. Kyu

Onnistu vyökokeessa -DVD, 3.&2. Kyu (25 €)

Katso myös video sivun vasemmassa / alalaidassa!

Sinisen vyön koe

Seurassa on järjestetty aikasemmin mahdollisuuksien mukaan myös erillisiä vyökoeleirejä (yleensä viikonloppuisin), joissa uusia vyöarvoja otetaan vastaan. Sinisen vyön voi suorittaa tietysti myös tavallisessa seurassa järjestettävässä vyökokeessa. Oman ryhmän ohjaajat opastavat ja neuvovat 2. kyu-graduointeihin valmistautumisessa ja ilmoittautumisessa.

Pääsääntöisesti vyökokeeseen pääsee ilmoittautumaan, kun kyseisen vyöarvon vaatimukset täyttyvät. Vaatimusten täyttyminen tulee aina varmistaa myös oman ryhmän ohjaajalta. 

Huom! Siniseen vyöhön täytyy olla Oppimisen ja opettamisen perusteet (15h) -koulutus suoritettuna. Tietoa judon perusteista.  Oppimisen ja opettamisen perusteet on myös osa Judoliiton ohjaajakoulutusjärjestelmän VOK 1 -tasoa!

Muista varmistaa, että kaikki gradointivaatimuksissa listatut kohdat on suoritettu ja näkyvät sekä SuomiSport-tiedoissasi että ovat merkitty omaan passiisi ennen kuin hakeudut vyökokeeseen.

Kokeen hinta on 80 €. Halutessasi voit tilata uuden vyön seuran kautta ilmoittautumisen yhteydessä. Uuden vyön hinta on 10 €.

Vyökokeeseen ilmoittautuminen

Kun seurassa järjestetään vyökoe ja olet saanut ohjaajaltasi luvan osallistua vyökokeeseen, ilmoittaudu vyökoetapahtumaan Suomisportissa. Vyökoemaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.