Sininen vyöarvo

Sinisen vyön kokeet

Sinisen vyön kokeet järjestetään pääsääntöisesti erillisinä ajankohtina. Seurassa järjestetään mahdollisuuksien mukaan myös erillisiä vyökoeleirejä (yleensä viikonloppuisin), joissa uusia vyöarvoja otetaan vastaan. Oman ryhmän ohjaajat tiedottavat, opastavat ja neuvovat 2. kyu-graduointien suorittamisessa.

Vyökokeeseen ilmoittaudutaan, kun omalta opettajalta/valmentajalta/ohjaajalta on saatu lupa ilmoittautua kokeeseen.

Muista varmistaa, että kaikki gradointivaatimuksissa listatut kohdat on suoritettu ja näkyvät sekä SuomiSport-tiedoissasi että ovat merkitty omaan passiisi, ennen kuin hakeudut vyökokeeseen.

Täytettyäsi vyökoeilmoittautumisen, toimita osoitteeseen judotoimisto@tikkurilanjudokat.fi kopiot judopassisi kilpailu-, koulutus- ja muista toiminta- ja aktiivisuusmerkintäsivuista. Ilmoittautumista ei käsitellä ilman näitä tietoja.

Kokeen hinta on 80 €. 

Tilatessasi uuden vyön seuran kautta ilmoittautumisen yhteydessä, on sen hinta 10 €.


Vyökokeeseen ilmoittautuminen

Kun olet saanut ohjaajaltasi/valmentajaltasi luvan osallistua vyökokeseen, täytä tämä hakemus. Muista toimittaa liitteet osoitteseen judotoimisto@tikkurilanjudokat.fi!

Ilmoittautuminen astuu voimaan, kun olet maksanut vyökoemaksun ja saanut vyökoekoordinaattorilta vahvistuksen vyökokeeseen osallistumisoikeudestasi.

Lasku vyökokeeseen osallistumisesta toimitetaan sähköpostitse.