Seuran graduoijat

Vyökokeita pitävät graduoijakoulutuksen käyneet, seuran Judoliitolle graduoijiksi nimeämät ja ilmoittamat Suomen Judoliiton jäsenseurojen jäsenet, joiden velvoitteet seuralle on hoidettu (esim. jäsenmaksu) ja graduointioikeudet ovat voimassa.

Vyökoesuorituksia voivat ottaa vastaan vain graduointioikeuden omaavat judokat. Ruskeavöiset graduoijat saavat pitää seurassaan keltaisen vyön kokeita, 1. dan -arvon suorittaneet 5. - 2. kyu -graduointeja, ja vähintään 2. dan -arvon suorittaneet 5. - 1. kyu -graduointeja.

Seuran graduoijat kaudella 2021-2022

Pasi Oinas (4. dan)

Monipuolinen judotoimija, joka toimii judokentällä muun muassa katakouluttajana ja nuorten tekniikkavalmentajana ja -opettajana. Menestyksekkäästi mukana katatoiminnassa niin kansallisella, pohjoismaisella kuin kansainvälisellä tasolla useammassa katassa jo usean vuoden ajan. Ikuinen judo-opiskelija.

Peter Mickelsson 

(6. dan)

Peter on toiminut aktiivisena graduoijana niin seura- kuin liittotasollakin vuodesta 1993. Suomen Dan-kollegion hallituksen jäsen. Peter on suorittanut keltaisen vyön vuonna 1973, ja mustan vyön vuonna 1980. 

Judo-ohjaajajana Peter on toiminut vuodesta 1976 lähtien sekä kilpaillut SM-kisoissa vuosina 1975-87 ja katan SM-kisoissa vuosina 2008­-2018. Peter suoritti 6. danin arvon vuonna 2020.

Heikki Joensuu 

(1. dan)

Heikki aloitti judon vuonna 1974 Vaasan Budokanissa. Tällä hetkellä Heikki toimii Tikkurilan Judokoissa aikuisten peruskurssin vetäjänä yhdessä Kokkosen Ekun kanssa. Heikki on myös kilpaillut kansallisissa katakilpailuissa Nage no katassa, Katame no katassa ja Kodokan Goshin jutsussa.

Reijo Heino (2. dan)

Reijo on harrastanut judoa yli 40 vuotta. Musta vyö hänellä on ollut vuodesta 2000, ja 2. dan vuodesta 2016. Graduoijana Reijo pyrkii olemaan mahdollisimman kannustava, tasapuolinen ja kokelaan yksilöllisyyden huomioiva. Reijo ohjaa Tikkurilan judokoissa aikuisia ja nuoria.

Marita Kokkonen 

(5. dan)

Marita Kokkonen aloitti judon vuonna 1976. Viimeisimmän vyöarvon 5. dan Manta on suorittanut vuonna 2012. Tikkurilan Judokoissa Manta ohjaa hetkellä sovelletun judon harjoituksia sekä silloin tällöin kuntojudoa.

Omaan judouraan mahtuu kaikenlaista mm. kahdeksan shiai-SM-mitalia ja pari PM-mitalia. Kansainvälisssä kisoissa British Openin yhdeksäs sija oli aikoinaan Mantan paras kv-saavutus. 

Suomen sovelletun judon päävelmentaja Manta toimi vuosina 1993-2007 ja Suomen Judoliiton U17 liittovalmentaja 2006-2009. Tikkurilan Judokoissa sovelletun judon ryhmävalmentajana hän on ollut vuodesta 2002 alkaen sekä henkilökohtaisena valmentajana Henri Kajanille (Special Olympics 2015). 

Henkilökohtaisena valmentajan hän on toiminut myös Paula Toroille, Samuli Havakselle sekä Tessa Koposelle

Manta toimi Judoliiton koulutus- ja nuorisopäällikkönä vuodet 2007-2014, joista
vuoden 2011 Judoliiton toiminnanjohtajana.

Jouni Korkka 

(5. dan)

Jouni aloitti judon vuonna 1971. Viidennen danin Jouni on suorittanut vuonna 2012. Jouni vetää seurassa niin nuorten kuin aikuisten sekä kilpailijoiden harjoituksia, myös oheisharjoituksien veto kuuluu Jounin ohjelmistoon. Jouni on ollut seuran hallituksen jäsen lähes 20 vuotta, vastuualueenaan valmennus. 

Seuran varapuheenjohtajana Jouni on toiminut vuodesta 2014 vuoteen 2021. Jouni on myös seuran valmennusjaoksen jäsen sekä aktiivinen seuratoimija.

Erkki Kokkonen 

(5. dan)

Erkki, tuttavallisemmin Ekku, on aloittanut judon vuonna 1971.
Viimeisin vyöarvo, 5. dan, on vuodelta 2016.
Ekku ohjaan aikuisten peruskurssia ja kuntojudoa. Käyn harjoittelemassa
aikuisten harjoitusryhmissä.
Hän seuran puheenjohtaja ja Judoliiton kunniapuheenjohtaja sekä aktiivinen seuratoimija.

Johanna Rautkuru (2. dan) 

Johanna on harrastanut judoa 10-vuotiaasta. Nuorempana toiminta painottui shiai-kilpailuihin ja juniorien harjoitusten vetämiseen. Johanna on kilpaillut sekä shiaissa että katassa, toiminut Judoliiton koulutustehtävissä ja Etelä-Suomen judon koulutuskoordinaattorina sekä seurakouluttajana, tuomaroinut, toiminut graduoijana ja ollut mukana muissa seura- ja liittotason tehtävissä. Muita harrastuksia ovat mun muassa jujutsu, potkunyrkkeily ja sopimuspalokuntatyö.