Startti-Cup I, Järvenpää 27.1.2019

28.1.2019

Vuoden 2019 Startti-Cupit polkaistiin käyntiin Järvenpäässä sunnuntaina  27.1. Tikkurilasta lähti joukkueet niin valko-ja keltavöisiin, kuin oranssivöisiinkin.

Aamun sarjoissa suveneeriin sarjavoittoon ylsi Neo Ajo vakuuttavin ippon-voitoin. Aikaa 3 matsiin kului vajaa minuutti ja nopein ippon irtosi 4 sekunnissa!

Matas Norho ja Vilho Kääriäinen esittivät tiukkoja otetaisteluita ja hienoja heittoyrityksiä, mutta valitettavasti vastustajat olivat tänään hitusen parempia. Ensi kerralla voitot korjataan kotiin!

Oranssivöiset pääsivät aloittamaan ottelunsa aikataulussa, iso kiitos Järvenpäälle todella toimivista järjestelyistä. Kyllä huomaa, että kisoja on pidetty ennenkin.

Anni Siitonen ja Maria Vahtikari ottelivat molemmat ylivoimaiseen voittoon. Anni hoiteli vastustajansa ipponeilla käyttäen kahteen otteluunsa yhteensä vain 11 sekuntia! Marika otteli hallitusti ja varmasti molemmat ottelunsa keskittyen hakemaan oman tokui-wazan ja tästä varmuudesta kiitettiin kultaisella mitalilla.

Samuel Stoyanov ja Aaro Siitonen ottelivat molemmat hopealle. Aaro kaivoi voiton ensimmäisestä vastustajastaan kahdella wazarilla, jotka tulivat molemmat eri tekniikoilla. Kultakamppailussa taulu oli täynnä pisteitä, mutta vastustaja oli tälläkertaa niukasti parempi. Samuel Stoyanov urakoi 4 ottelua,  joissa kolmessa Samuelin harai-goshi niitti vastustajat, jopa 3 sekunnissa! Vahvaa ja vakuuttavaa tekemistä!

Pronssia taisteli Valtteri Vartiainen uudessa, vanhemmassa ikäluokassa. Vastus oli aiempaa kovempaa, mutta Valtteri vastasi haasteeseen pronssin arvoisesti taistellen tiukasti myös kirkkaammista mitaleista.

Samassa sarjassa Samu Hartikainen väläytteli loistavia heittopaikkoja, mutta vastus oli tällä kertaa niukasti parempaa. Tällä tekemisen meiningillä Samu saa varautua kantamaan arvometallia kotiin, niin lähellä oli, että heitot olisivat lähteneet.

Valitettavasti Urho Kyllösen kisat päättyivät ennenkuin ehtivät alkaakaan kuumeen noustessa lämmitelyjen aikana. Pikaista paranemista Urholle ja ensi kerralla mukaan!

Tikkurilalaiset tahkosivat ottelunsa tehokkaasti ja nopealla tahdilla. Valmentajien silmää hiveli tekemisen monipuolisuus ja pisteet kaivettiin laajalla tekniikkavalikoimalla. Huikeata tekemistä Tiksiläiset!