Tammileiri ohjaajan silmin

8.1.2018

Tammileiri; 2.-5.1.2018

 

Tiistai päivä:

 

Oli vähän alku sählinkiä, mutta hyvin meni ensimäiset tunnit. Meille sanotiin kuinka monta lasta oli ilmoitautunut leirille sekä kuinka monta tänään pitäisi tulla. Minä ja Tuomas aluksi käytiin ohjelmaa läpi, missä on mitäkin. Ohjelma kyllä ylläti omat odotukseni, vaika en tiennyt mitä odottaa. Kun menimme ulos lapset pistivät hanttiin, mutta Tuomas sai lapset puhutua ulos. Löydetiin hyvä leikkikenttä missä voimme olla lasten kanssa. Lapset tottelivat hyvin ulkona, eikä tarvinnut kommennella. Ruokailu sujui ihan hyvin. Ruokailun jälkeen sekoitime judon ja sählyn ajat, mutta ei ketään haitannut.

 

 

Keskiviiko Päivä:

 

Meni vaudikkaasti, vähän jopa hurjasti.

Lapsia oli kuusi, mikä pisti minut ja Tuomaksen vähän koville. Ulos mentyä menimme eri leikkipuistoon kuin Tiistaina. Leikkipaikassa meno oli vauhdikasta, Lapsia piti eilen nähden kommentaa enemmän, välillä jakaantua, Mutta kyllä siitä selvittiin. Tultuamme takaisin sisälle, söimme, pelasimme jalkapalloa missä palloja lensi sinne sun tänne. Elokuva meni rauhallisesti, vaika osa ei jaksa katsoa elokuvaa loppuun. Judossa siis asiat menivät jälleen vaudikaasti varsinki lapsilla, missä oli alku lämmitelyssä jalkapallo, mikä saatoi mennä vähän lapsilla tunteisiin, varsinkin maalit ja rajaheitot.

 

 

Torstai Päivä:

 

Tänä päivä oli totta vieköön edelliseen päivään verratuna rauhallinen.

Aluksi sujui ihan rauhassa ja jälleen rauhassa. Ulos mentyämme menimme samalle leikkipaikalle kuin keskiviikona, missä olime ihmeisämme kun lapset oli ihan rauhallisia ja tyyneitä. Päätimme leikkipaikan jälkeen kävellä kalliosuojan alueella vähäsen. Ruokailun jälkeen oli Tuomon ohjaama askartelu, mikä sekin sujui rauhallisesti.

Judo sujui tällä kertaa aivan mallikaasti, mistä olimme molemmat ihmeissään. Siitä hyvästä Tuomas antoi lapsille piparia.

 

 

Perjantai Päivä:

 

Aluksi ei tullut ketään lapsia, mutta loppujen loppuksi tuli lapsia.

Judo meni tällä kertaa lapsilla vaudikaasti, heitä vetivät patjat, pallot ja trampoliini puoleensa. Häiriö tekijät poistet tuoaan tulos oli sama.

Ulos mentyä lapset pistivät jälleen hantiin, mutta Tuomas sai jälleen lapset puhutua ympäri lahjomalla että "Mitä nopeamin päästä ulos, sitä nopeamin päästään katsomaan elokuvaa". Menin nyt eilen käveltyämme kalliosuojan lähetyvillä nyt uuten leikkipaikkaan. Mikä meni Rauhallisesti, leikityämme "Noitapataa".