Miesten ja naisten SM-kilpailut Nummelassa

15.4.2019Viikonloppuna oteltiin seniori sarjojen SM-mitaleista Nummelassa. Tikkurilasta mukana oli ainoastaan Patrick Pavlov, joka saavutti hienosti hopeaa sarjassa miehet -60kg.

Patrick hävisi harmittavasti tiukan ensimmäisen ottelun järjestäjä seuran Tommi Valtoselle wazarin arvoisella piste suorituksella. Ottelu oli ihan hyvin hallussa ennen lopun pientä virhettä.

Seuraavassa ottelussa vastaan tuli chikaran Jonatan Kujanhaara alku lähti tahmeasti liikenteeseen ja Patrick sai kaksi varoitusta, mutta ottelun edetessä Patrick pääsi kokoajan paremmin otteluun mukaan. Ottelun puolivälissä Patrick kuittasi uhrautumis heitolla wazarin ja jatkoi siitä terävästi sidontaan ja päätti ottelun matossa.

Onnittelut Patelle Hopea suorituksesta!!!

Seuran puheenjohtaja Erkki Kokkonen oli markkinoimassa Junioreiden EM- Kilpailuja, jotka järjestetään syyskuussa Vantaalla.

 

Harmittavasti Tikkurilan joukkue kutistui näin pieneksi. Ensi vuonna löytyykin selvästi petrattavaa Tikkurilalla osallistuja määrän nostossa aikuisten SM-kilpailuihin ja myös muillakin seuroilla. Viikonloppuna oli ainoastaan kilpailemassa 88 judokaa Suomenmestaruus mitaleista.

Kisa raportista vastasi Matias Holopainen.