Riia Turpela aloittaa nuorisopäällikkönä helmikuussa!

4.2.2021 klo 10:20


Hei kaikki,

olen Riia ja osalle varmasti tuttu judovuosiltani. Judon pariin olen päätynyt jo pikkutyttönä veljeni tueksi. ”Minähän en mitään poikien lajia harrasta!” olivat kuuluisat, juuri luistelun oppineen, 6-vuotiaan pikkutytön tiukat sanat vanhemmilleen. Mutta toisin kävi, sisko jäi ja veli siirtyi muihin harrastuksiin.

Kilpailuja ja leirejä on kierretty ympäri maailmaa, tavoitteena oli olla huippujudoka. Pitkään kestänyt polvivamma ja siihen liittyvät leikkaukset sekä pitkä kuntoutus, saivat minut siirtymään muihin haasteisiin ja judo sai jäädä.

Keskityinkin opintoihin sekä työelämään. Lukion jälkeen olen opiskellut lähihoitajaksi, koulutetuksi hierojaksi ja fysioterapeutiksi. Lisäksi olen työskennellyt ahkerasti ammattejani tukevissa työpaikoissa. Kuitenkin aina halu palata judon pariin tavalla tai toisella.

Olen työskennellyt Suomen Judoliitossa lasten ja nuorten projektin Your Moven parissa sekä fysioterapian lopputyöni kohdentui judoon. Lisäksi olen ohjannut muutaman vuoden sovellettua judoa Tiksissä. Nyt helmikuun alussa aloitin Tikkurilan Judokoissa nuorisopäällikön tehtävissä.

Tavoitteenani on edistää ja kehittää seuran lasten ja nuorten toimintaa. Ja koska tavoitteet urheilussa ovat aina monivuotisia ja kauaskantoisia, niin toivon, että tulevaisuudessa pystymme seurassa vaikuttamaan laajemminkin lasten ja nuorten liikuntaan ja harrastamiseen.

Ethän epäröi olla minuun yhteydessä. Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla riia.turpela@tikkurilanjudokat.fi.

Ideoidaan ja kehitetään toimintaamme yhdessä!

Riia