Tikkurilan Judokat ry:n hallitus järjestäytyi

19.1.2021

Varapuheenjohtajaksi nousi Pia Louhi. Hän on toiminut yli 10 vuotta seuran hallituksessa ja vastannut muun muassa koulutuksesta. Hän jatkaa koulutusjaoksen vastuuhenkilönä. Pian vastuulla on myös joitain hallinnon asioita.

Valmennuksesta vastaavaksi valittiin tuore hallituksen jäsen Jaakko Alli. Jaakko on nyt jo kilpauransa lopettanut kansainvälisen tason huippu-urheilija.

Toinen ensimmäistä kertaa hallitukseen valittu, Salla-Serena Louhi, luotsaa viestintäjaosta. Salla-Serena on harrastanut judoa juniori-ikäisenä. Hän on ollut merkittävissä vastuutehtävissä muun muassa seuran järjestämissä EM-kilpailuissa 2019.

Juho Kuusela-Opas ja Tuomas Aitamurto jatkavat nuorisojaoksen vastuuhenkilöinä.

Hallituksen jäsen Teija Meling valittiin vuoden alussa Judoliiton hallitukseen. Judoliiton järjestäytymiskokouksessa Teija sai vastuulleen koulutuksen ja nousi samalla varapuheenjohtajaksi. Teija jatkaa seuran hallituksessa ja on mukana eri jaosten toiminnassa.

Jaosten vastuuhenkilöiden ensimmäisenä tehtävänä on valita jäsenet omaan tiimiinsä. Koulutusjaokseen vahvistettiin jo jäseneksi Marita Kokkonen.