Lahti Shiai, Pajulahti 7.12.2019

9.12.2019

Lahti Shiai käytiin liikuntakeskus Pajulahti, Nikula hallissa 7.12.2019.

Kilpailu oli ikäluokille U11, U13, U15 ja U18.

Kilpailu aloitettiin perinteisellä yhteislämmittelyllä jonka veti järjestäjien toimesta Katri Kakko.

Seurasta lähti kauden viimeiseen kilpailuun 4 kilpailijaa. Ilahduttavaa, että saatiin joka ikäluokkaan kilpailija.

U11 -30 kg luokassa oli myös Pietarista tullut ottelija joten pojat sai myös hyvää kansainvälistä kokemusta Kummatkin pojat Daniel ja Vilho sai kolme ottelua joista Daniel sai yhden otteluvoiton. Vilho ei ihan mahtunut ilmoitettuun sarjaan ja näin ollen oli hieman kevyt tähän sarjaan.

U13 -50 kg Matfei otti hopeaa. Kieppiä tarjosi vastustajille ja ippon voitot vastustajista. Sarjan ykköstä vastaan meni Sumi gaeshilla wazarin johtoon (tuomari näytti ipponia joka muutettiin wazariksi), sen jälkeen tuli pieni herpaannus ja vastustaja tarjosi kieppiä ipponin arvoisesti.

U15 -50 kg Matfei otti pronssia. Hän taisteli ihan uudella tasolla vieden vastustajia jälleen kiepillä ja löytyi myös hidari puolelle ippon seoi nage.

Varmaan koko kilpailu aikansa paras ottelu tuli finaaliin pääsystä Magaksen Galaevia vastaan joka myös voitti koko sarjan. Matfei pystyi hienosti torjumaan vastustajan yritykset ja pääsikin heittämään vastustajaa wazarin arvoisesti. Vastustaja sai kuitenkin lopussa wazarin ja ottelu meni jatko ajalle jossa otti lopulta sidonnan.

U18 -57 kg Matilda oli viides. Todellista itsensä voittamista kun kokemattomana lähti kisoihin mukaan jossa oli odotettavissa kovia vastustajia joilla oli paljon ottelu kokemusta. Tästä on hyvä lähteä eteenpäin kun kilpaileminen on saatu alkuun.

Kaikille vaan paljon harjoitusta ja perustekniikka kuntoon sekä judollinen liikkuminen niin tulosta syntyy.

Seuravalmentajana kisoissa Jouni Korkka.