Marraskuun kisakooste

7.12.2022

Finnish Judo Open

Marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna kisattiin Finnish Judo Open Turussa. Kisaan Tikkurilan Judokoita lähtivät edustamaan Matfei Polishchuk ja Tiia Uusitalo. 

Matfeille U18 -81kg luokassa hopeaa, Tiialle U21 ikäluokasta hopeaa ja W-70kg sarjasta pronssia. Tiian kahden mitalin suoritus kahden vuoden tauon jälkeen oli erittäin kova suoritus. 

Hontai Shiai

Kisaamassa Hontai Shiaissa olivat Aku, Toivo, Vilho, Valtteri, Urho, Sinna, Roope, Tessa ja Olli-Pekka koutseinaan Kati ja Heli.

Akulle pronssia U11-sarjasta kolmella otteluvoitolla.

U13-sarjassa Toivon 2 otteluvoittoa, mutta valitettavasti oman poolin 3. sija ei riittänyt mitalimatseihin. Samassa ikäluokassa kamppailleelle Vilholle upeasti pronssia kisojen nopeimmalla ipponilla!

Valtteri ja Urho tekivät paluun kisatatamille loukkaantumisten jälkeen ensimmäistä kertaa U15-ikäluokassa, jossa ottelijoita riitti. Tiukkoja matseja, jotka varmasti seuraavalla kerralla kääntyvät voitoksi, kun pääsevät treenirutiiniin.

Alempien vöiden mestaruuskisat

Isänpäivänä vuorossa oli Alempien vöiden mestaruuskisat, jossa naisia edustivat Sinna ja Janna sekä miehistä Roope.

Roopen ottelut päättyivät ikävästi lyhyeen näissä kisoissa kielletyksi katsotun tekniikan takia. Otteleminen Roopella on kuitenkin vakuuttavaa ja sähäkkää, joten varmasti jatkossa Roope kampailee mitaleista.

Sinna taisteli itsensä hopealle toimivalla ottelutaktiikalla ja räjähtävillä omilla heitoillaan 

Jannalle omassa sarjassa voitettu hopea ei riittänyt, joten ottelut jatkuivat naisten avoimessa, josta pronssia 4 otteluvoitolla  Koutseina sunnuntaina Heli, Kati ja Jouni Kisoissa mukana myös tuomariedustusta seurasta, kun Johanna Rautkuri teki täyden päivän tatamilla.

Startti Cup IV

Marraskuun viimeisenä viikonloppuna Kati ja Heli olivat luotsaamassa kisalaivaa Keravalla Startti Cup IV:ssa, jossa kisaamassa olivat Helvi, Joel, Sebastian, Una, Janina, Elis, Rovin ja Olia.

Seuraavana viikonloppuna kisattiin Hakunilassa syksyn viimeinen Tiksi Cup ja Puistolassa  Hontai Shiai. 
U18-ikäluokassa Roope esitteli kisojen hienoimmam uranagen ja nappasi pronssia samalla kun Sinna kamppaili itsensä tiukoissa matseissa hopealle.

Naisten sarjassa Tessa otteli itsensä hopealle 2 tiukalla matsilla näkeviä vastaan.

Veteraani miehissä Olli-Pekka myös hienosti hopealla!

Helvi isossa poikien sarjassa hienosti viides tiukkojen taisteluiden jälkeen. Joel ja Sebastian treenaavat yhdessä ja pääsivät tänään myös kamppailemaan samaan sarjaan. Tiksiin upeasti tuplavoitto Joelin kuitatessa kultaisen ja Sebastianin hopeisen mitalin

Unalle pronssia hienolla taisteluvoitolla. Janinalle kultaa upeilla otteluvoitoilla ja uskomattomalla taisteluasenteella.Elis taisteli ison poolin voittoon tiukoilla matseilla ja monipuolisella tekniikalla. Robin nappasi hopeaa 3 otteluvoitolla kovien taisteluiden jälkeen .

Olialle voitto naisten sarjassa kahdella vakuuttavalla ippon-voitolla.