Työharjoittelu judoseurassa

2.7.2021


Anna Shebet (2. dan) muutti muutama vuosi sitten Virosta Suomeen. Nyt alkukesän aikana hän oli kuusi viikkoa Tikkurilan Judokoissa työharjoittelussa. Anna osallistui harjoittelun aikana mm. lasten ja nuorten judokurssien ohjaukseen sekä kesäleirien ja yhteistyökumppaneiden leirien ohjaukseen. Lue Annan kirjoittama oma esittely sekä kokemuksia työharjoittelusta.

 

Hei, olen Anna.

Tulin judomaailmaan, kun olin 11-vuotias. Aloitin judoharrastuksen Tallinnassa. Judon kanssa olen ollut tekemisessä jo 16 vuotta. Tällä hetkellä minulla on 2 Dan. Olen osallistunut erilaisiin kilpailuihin urani aikana. Minun isoin saavutukseni on 3. sija sambon MM-kilpailuissa vuonna 2017.

24-vuotiaana suoritin kansainvälisen judotuomarin kokeen. Olen Virossa ensimmäinen ja tällä hetkellä myös ainoa kansainvälinen naistuomari.

Pari vuotta sitten muutin Suomeen ja harrastukseni oli tauolla, kunnes löysin Tikkurilan Judokat. Olen ollut Tikkurilan judokoissa työharjoittelussa kuusi viikkoa. Harjoittelun aikana olin apuvalmentajana treeneissä ja harjoittelujakson päätteeksi vedin itsenäisiä treenejä. Työharjoittelu seurassa oli antoisaa ja monipuolinen. Pääsin sekä treenamaan itse, että ohjaaman muita. Sekä lisäksi harjoittelemaan suomen kieltä.  Olen todella onnellinen, että tutustuin Tikkurilan Judokoissa valmentajiin ja ohjaajiin sekä pääsin työskentelemään heidän kanssaan.

Jatkossa toivon, että voin edustaa Tikkurilan Judokoita valmentajana ja tuomarina.