Tiksin lasten ja nuorten kisaryhmä valloitti Tarton 16.-17.11.2019

18.11.2019

Tiksin lasten ja nuorten ryhmäläiset Matfei, Samu, Daniel, Marika, Urho, Neo, Valtteri ja Samuel suuntasivat kisamatkalle Tartoon, joka käynnistyi perjantaina aamulla, kun suuntasimme aamulautalla kohti naapurimaata.

Aikaisesta herätyksestä huolimatta koko poppoo pysyi virkeänä ja energisenä koko perjantain ja illan verryttelynä toimineessa höntsäfudiksessakin lapset vei aikuisia 100-0.

Lauantaina päästiin tositoimiin, kun aamupalan jälkeen suuntasimme kisapaikalle. Porukkaa oli hurjasti ja jokaisen sarjassa oli ottelijoita paristakymmenestä 32:een! Pitkä ja rankka kisapäivä toi kaikille hurjasti kokemusta, vaikka otteluvoitot jäivätkin tänään nappaamatta tiukoista taisteluista huolimatta. Vähän lisää treeniä ja ottelukokemusta, niin ottelut kääntyvät kotiinpäin.

Erityisen positiivista oli, että yksikään ottelija ei lähtenyt harai-goshiin tai lonkkaheittoihin, vaan nämä osattiin torpata mallikkaasti. Ja parastahan tässä porukassa on yhteishenki ja positiivisuus: kaikkia kannustettiin tasapuolisesti niin, että halli raikasi! ??
Huomenna harjoittelu jatkuu vielä leirin merkeissä.

Tarton matka jatkui sunnuntaina kovilla puolentoista tunnin randoriharjoituksilla, joita oli vetämässä EM-mitalisti Mattias Kuusik.

Ohjelmassa oli alkulämmittelyiden jälkeen 7 x pystyrandoria ja loppuun 10min ippon-randoria matossa. Kaikki jaksoivat todella hyvin ja pienistä kolhuista huolimatta vetivät täysillä koko harjoituksen. Näin niitä mestareita tehdään!???