Hontai shiai 23.3.2019

24.3.2019

Hontai shiai 23.3.2019

Hontai shiai oteltiin lauantaina 23.3.2019 perinteisesti Hakunilassa Lehtikuusen koululla. Järjestelyt toimivat odotetun tehokkasti ja ripeästi heti, kun ovet koululle saatiin auki ja niin toimitsijat kuin ottelijat saatiin sisälle ;)

Tiksistä lähdettiin kisoihin laajalla rintamalla ja ottelijoita oli joka ikäluokassa. Ensi kerraksi hyvänä tavoitteena on saada kisojen isoin poppoo liikkeelle, joten kaikki rohkeasti ilmoittautumaan syksyn Hontai Shiaihin, kunhan ilmo aukeaa. Mukana oli parisenkymmnetä ottelijaa ja apukoutsina myös Aada Timonen, joka ei tällä kertaa päässyt itse tatamille loukkaantumisen takia. Aada kuitenkin kannusti ja luotsasi Tiksin tiimiläisiä otteluihin, iso kiitos tästä!

U11 aloitti päivän vahvasti napaten 3 mitalia ja pistesijoja pienellä mutta sitäkin pippurisemmalla joukolla! Neo Ajo, Daniel Vahtola, Vilho Kääriäinen, Urho Kyllönen ja Samuel Stoyanov urakoivat otteluita niin tiukalla tahdilla, etteivät valmentajat meinanneet pysyä perässä. Yhtäkään vastustajaa ei tänään päästetty helpolla ja treeneissä tatamilla tehty työ kantaa hedelmää. Nopeimmat ipponit vastustajista kaivettiin kolmessa sekunnissa, useammassakin sarjassa. Huikeaa työtä!

U13 jatkoi väkevästi siitä, mihin nuorempi joukko jäi. Valtteri Vartiainen, Samu Hartikainen, Marika Vahtikari, Anis Mekhalfa ja Matfei Polischuk villitsivät tatamilla hyvillä mielin. Sarjan vaihto vanhempaan ikäluokkaan luonnollisesti näkyi, mutta otteet olivat sen verran tehokkaita, että syksyyn mennessä vastustajia viedään. Tiksin nuori U13 tiimi otteli todella ennakkoluulottomasti ja rohkeasti, tästä porukasta kuullaan vielä.

Matfei ja Anis lisäsivät mitalisaalista loistavilla otteluillaan: Matfeilla ei ollut omassa ikäluokassa enää vastusta ja kulta korjattiin kotiin näytöstyyliin. Anis huudatti yleisöä huikealla pronssiottelutaistelulla, jossa tahto voitti ja näin pronssi ansaitusti Anisille.

U15 tiimi oli nuori ja pieni, mutta sitäkin tehokkaampi: kaikille mitali kotiinvietäväksi. Idriss Mekhalfa, Matfei Polischuk ja Jami Kankaanpää esittelivät tänään upeaa judotekniikkaa ja koettelivat vastustajia laajalla tekniikkarepertuaarilla. Etenkin Jamin sasae tsurikomi ashi, Matfein huikea voitto pronssimatsissa uhrautumisheitolla ja Idriss:in ennakkoluuloton ja rohkea ottelutyyli sävävyttivät.

U18 ikäluokassa  ja aikuisissa matsaamaan lähtivät Toni Uusitalo, Juho Kuusela-Opas ja Leo Lehvonen. Tiukkojen matsien jälkeen Leolle pronssia upealla ouchi-garilla. Juholle hopeaa ja sarjan nopein ippon, loistava paluu kisatatamille loukkaantumisen jälkeen. 

Toni matsasi isommassa painoluokassa korjaten silti kotiin hopeaa, upeaa ja vahvaa ottelemista.

Kaikista parasta oli koko Tikkurilan tiimin, ikäluokista välittämättä, yhteishenki ja kannustus. Tämä joukko pitää yhtä ja kannustaa omiaan, niin voitoissa kuin tappioissa. Tässä näkyy Tikkurilan tiimin loistava joukkuehenki.

Kiitos Katille ja Helille loistavasta valmennuspanoksesta ja vielä paremmasta kisaraportista!! ;)