Startti Cup I

28.1.2023

Startti Cup I kilpailtiin 9 ottelijan joukkueen voimin, koutseinaan Kati, Heli ja Antti. Tämän lisäksi U9 & U11-ikäluokan lämmittelypareina ja tsemppareina toimivat Aku ja Neo, jotka ansaitsevat suuret kiitokset Heidän lisäkseen vanhemmat toimivat tsemppareina ja kannustivat porukan huippusuorituksiin. Tätä on loistava ryhmähenki!

Seurastamme tuomaroimassa koko päivän oli Johanna eikä hymy hyytynyt koko päivän ainana hienoa kamppailua seuratessa.

Jokainen ottelija löysi itsensä päivän päätteeksi palkintokorokkeelta, joten 9 mitalia Tiksiin!U9-ikäluokassa kamppaili Mauno ja Sebu, joista molemmat sijoittuivat hopealle

Sebun ippon-voitto lonkkaheitolla oli kisojen hienoimpia. Maunon kahden ippon-voiton lisäksi tekemisessä näkyi liikunnan riemu, sillä vastustajat kukistettiin hymy kasvoilla.

U11-ikäluokan panoksesta vastasivat Una ja Amanda, jotka upealla ja vahvalla judolla sijoittuivat samassa sarjassa hopealle ja pronssille Amandan kaksi ippon-voittoa ensimmäisissä kisassaan johtivat hopeaan ja Una taisteli luokan kevyimpänä pronssille upealla o-soto-garilla.


U13-ikäluokassa Joa ahkeroi itselleen kolmella otteluvoitolla kultaa todellisella ylivoimalla Ja vielä ensimmäisissä virallisissa kisoissa.

U15-ikäluokassa Elis kamppaili itselleen veljensä tavoin kultaa, loistavalla tekniikalla ja taktiikalla.

Nuorista Susanna kamppaili itsensä pronssille periksiantamattomuudellaan sarjan kevyimpänä ja lonkkaheitot toimivat vastustajiin täydellisesti. Rohkea oman tekniikan hakeminen toi kotiin pronssia

Olia kamppaili naisten sarjassa itsensä hopealle antamatta piiruakaan periksi vastustajilleaktiivista ja sähäkkää judoa heinoin heittoyrityksin!

Jari toi kotiin pronssia miesten raskaansarjan kevyimpänä kamppailijana tiukkoja matseja ensikertalaiselle, joten mitali on ansaittu.

Mitalitilastossa tämän myötä 7. sija, joten mahtava startti tälle vuodelle!