Startti Cup I Myyrmäessä

28.1.2024

Viikonlopun toinen kisatapahtuma, Startti Cup I, kokosi Vantaan Myyrmäkeen satoja kisauran alussa olevia judokoita. 17 hengen tiimillä puhallettiin yhteen hiileen ja koutseina toimineiden Paulan, Mikan, Tinkan, Helin ja Salla-Serenan apuna olivat kultaakin arvokkaammat huoltajat. Suuri kiitos kaikille!


U9-ikäluokassa kisasivat Mauno, Platon, Santeri ja Jaroslav. Jokainen kamppaili tosissaan eri painoluokissa, joista Jaroslaville kultaa, Platonille hopeaa, Santerille pronssia ja Maunolle neljäs sija.

U11-ikäluokassa ottelivat Elma, Felix, Sampo, Aapo, Daniel, Jaroslav, Topi ja Ohto. Kirkkaimman mitalin nappasivat huikeilla kamppailuilla Ohto ja Aapo, hopeaa Jaroslaville ja pronssille ylsivät Daniel, Sampo, Topi ja Elma. Felixille neljäs sija.

U13-ikäluokassa Jurii ja Luka, joille molemmille rutkasti rankoista matseista ja pronssimitalit.

U15-ikäluokassa treenikaverit Santtu ja Karlo kohtasivat ensimmäisessä ottelussa toisensa. Molemmille ensimmäiset kisat sisälsivät erittäin kova tasoiset ottelut, joista Santulle hopeaa ja Karlolle neljäs sija. Ottelut olivat erittäin opettavaisia, joten harjoittelu ei tähän lopu.

Pitkän päivän koutsina tehnyt Tinka pääsi myös itse matolle kamppailemaan naisten sarjassa. Samassa sarjassa ainoastaan kaksi kisaajaa, joten sama vastustaja molemmilla kerroilla. Ensimmäisestä ottelusta voitto ja toisen ottelun päättäminen hienoon ipponiin ratkaisivat sarjan ja Tinka ansaitusti kultamitali kaulassa kotiin.