Menestystä tiksiläisille Mäntyharjulta viikonloppuna

15.11.2021

Viikonloppuna kilpailtiin Mäntyharjulla Kisalan liikuntahallissa kahden seuran yhteisponnistuksena järjestämä Etelä-Savo Shiai. Järjestelyistä vastasi paikallisen Mäntyharjun Judon lisäksi Mikkelin Judo. Tiksiä edusti Mäntyharjulla pieni, mutta tehokas tiimi: Neo Ajo (U13), Samuel Stoyanov-Pitkänen (U13) ja Valtteri Vartiainen (U15).

Osallistujia oli saapunut Kisalaan mukavasti ympäri Suomea ja suurin osa ikä- ja painoluokkakohtaisista sarjoista päästiin kilpailemaan normaalisti. Kaikki kolme pääsivät haastamaan itseään kovissa matseissa ja kahmivat otteluvoittoja.

Tiksin joukkue lauantaina: Valtteri, Neo ja Samuel.
Tuomari julistaa voiton ipponilla. Järjestyksessä ylhäältä alas: Valtteri, Neo & Samuel.

Etenkin Neo ja Valtteri pääsivät urakoimaan kokonaisen päivätyön järjestyksessä kuuden ja viiden ottelijan pooleissa. Lopulta sarjoissaan Samuel kahmaisi kultaa, Neo pronssia ja Valtterille 4. sija. 

Onnistumisten ja ipponin arvoisten otteluvoittojen lisäksi valmentajia ilahdutti poikien kisa-asenne: "Oli loistavaa tekemistä ja tsemppaamista matseihin. Tiimillä aivan mahtava yhteishenki. Vaikka oltiin varmaan pienin joukkue, niin ei jäänyt varmasti kenellekään paikalla olijalle epäselväksi ketä kannustettiin ja kenellä oli paras tsemppi päällä", kommentoi koutsi-Kati joukkueen tekemistä lauantaina lisäten: "Toivottavasti saadaan loppusyksystä ja keväällä vielä isommin porukkaa liikkeelle kisoihin!"