Käy vastaamassa palautekyselyihin!

15.12.2021

Hei tiksiläiset ja taustatiimi!

On aika vastata palautekyselyyn syksyn osalta. Palautekyselyt ovat Olympiakomitean valmiita kyselypohjia ja ne täytetään anonyymisti.  Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 5-10 minuuttia. 
Toivoisimme sinun vastaavan useampaan palautekyselyyn, mikäli sinulla on useampi rooli seurassa.

Palautekyselyt auttavat meitä kehittämään ja parantamaan seuramme toimintaa tulevaisuudessa. On siis ensi arvoisen tärkeää, että vastaat palautekyselyyn / palautekyselyihin. Alta löydät lisätietoa palautekyselyiden tietojen käytöstä.


Vastaathan palautekyselyyn viimeistään 30.12.2021 mennessä!

Löydät myös palautekyselyiden linkit sähköpostistasi.

Olympiakomitean seuratoiminnan palautekyselyiden kuvaus tietojen käytöstä

Seuratoiminnan palautekyselyt – kuvaus henkilötietojen ja vastaajadatan käytöstä

- Henkilötietoja kysytään vain palautekyselyjen tilauslomakkeella. Yhteystietoja käytetään kyselylinkkien toimittamiseen Surveypal Oy:n kautta ja ne voidaan luovuttaa seuran oman aluejärjestön tai liiton seurakehittäjälle, jotta he voivat auttaa seuraa kehitystyössä. Tilaajan henkilötiedot poistetaan tietokannasta, kun tilauksesta on kulunut 12 kk.

- Henkilötietoja ei kysytä varsinaisissa palautekyselylomakkeissa, joihin vastaaminen tapahtuu anonyyminä.

- Kyselyjen vastaukset tallentuvat Surveypal Oy:n tietokantaan ja palvelimelle. Kyselyn tilaaja seurasta saa itselleen Surveypalin lähettämän seurantalinkin, josta pystyy näkemään kyselyyn tulleet anonyymit vastaukset ja luomaan niistä raportteja eri tiedostomuotoihin. Seura vastaa raporttien hyödyntämisestä ja säilyttämisestä. - Suomen Olympiakomitea ei pysty näkemään yksittäisen seuran kyselyn vastausraportteja. Olympiakomitea pääsee näkemään vastausdatasta vain valtakunnallisen koosteen, jota on mahdollista suodattaa mm. laji- tai aluekohtaisesti. Olympiakomitea käyttää saatuja vastauksia valtakunnalliseen tai esim. lajikohtaiseen tutkimukseen ja tilastointiin. Laji- tai aluekohtaisia vastausraportteja voidaan luovuttaa lajiliitoille ja liikunnan aluejärjestöille, mikäli vastausdataa on kertynyt riittävästi.