Etsimme judo-ohjaajia ohjaamaan judoa Vantaan kouluihin keväällä 2022

11.2.2022

Järjestimme syksyllä 2021 judotunteja Vantaan peruskouluissa (1.-9. luokat). Liikutimme syksyn aikana satoja lapsi ja nuoria. Judotunnit olivat pidettyjä ja kaikki saivat onnistumisen kokemuksia judon parissa. Nyt keväällä jatkamme judotuntien ohjaamista Vantaan kouluissa ja etsimme innokkaita judo-ohjaajia ohjaamaan sovittuja tunteja.

Kuvaaja: Sami Erjansalo

Pääsääntöisesti judotunnit pidetään koulujen liikuntasalissa, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta tunnit voidaan pitää myös Tikkurilan Judokoiden harjoitussaleilla Tikkurilan urheilutalolla tai Hakunilan väestösuojassa. 
Judotunnit järjestetään koulupäivän aikana (klo 8-16). Työ on epäsäännöllistä (0-20h / vk), työtunteihin pystyy jonkin verran vaikuttamaan ennakkoon. Ohjaamisesta maksetaan tuntipalkkaa (n. 10€/h) tehtyjen tuntien mukaan.

Toivomme, että olet täysi-ikäinen ja osaat judon perusteita (väh. keltainen vyö). Ohjaajakokemuksesta sekä mm. koulutusten mm. judon perusteiden ja oppimisen ja opettamisen perusteiden käyminen on eduksi työtehtävää ajatellen. 
Koulutamme työtehtäviin ja huolehdimme riittävästä työnohjauksesta. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Saat työstä työtodistuksen, jota voit hyödyntää tulevissa työnhauissa.

Kiinnostuitko? 
Laita vapaamuotoinen hakemus työtehtävää varten sähköpostitse judotoimisto@tikkurilanjudokat.fi mahdollisimman pian. 
Kerro meille millainen ohjaajakokemuksesi on judossa tai jossain muussa lajissa. Kerro myös millaisen määrän tunteja pystyt tekemään viikossa.

Lisätietoja ja kysymyksiin liittyen työtehtävään antaa nuorisopäällikkö Riia (riia.turpela@tikkurilanjudokat.fi / +358 50 551 8998)