Tiksi Cup II

Tervetuloa Tiksi Cup - kotisalikilpailuihin!

Järjestämme syksyn kotisalikilpailu Tiksi Cupin lauantaina 15.4.2023.  Ovikoodi Hakunilan kalliosuojaan on 1606#.

Tiksi Cup on avoin ja maksuton kaikille Tikkurilan Judokoiden jäsenille. Tapahtumaan ilmoittaudutaan Suomisportin kautta. 

Vanhemmat

Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan kisaa tataminreunalle. 

MIKÄ ON TIKSI CUP?

Miksi Tiksi Cup-tapahtuma? 

Kiinnostaako kilpaileminen? Tai haluatko tulla viettämään mukavaa judolauantaita seurakavereiden kanssa? Tiksi Cup on hauska ja rento tapahtuma, jossa saa mukavasti ensikosketuksen kisatatamiin. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse lainkaan. Tiksi Cupeissa harjoitellaan kilpailemista, valmentamista ja ohjaamista, toimitsijana olemista sekä tuomarointia. Tiksi Cup toimii koko seuran starttitapahtumana uudelle judouralle! 

Mitä mukaan? 

Mukaan tarvitset judogin, zorit (tossut), pyyhkeen jalkojen pesua varten, judopassin (jos on) ja vesipullon.

Miksi kilpailu? 

Kilpaileminen on osa judoa. Kilpailemisen avulla voi kartoittaa omaa judo-osaamistaan; saat suoraa käytännön palautetta siitä, mikä toimii oikeasti kamppailussa ja mitä pitäisi vielä kehittää lisää. Jännityksen kestäminen ja erilaisten tulosten aiheuttamien tunteiden käsittely opettaa ja kasvattaa. Tiksi Cupeissa otellaan junnusäännöillä, turvallisesti judon hengessä ja oikealla tekniikkavalikoimalla. Tiksi Cupit ovat ensimmäinen askel judon kilpauralla sekä helppo ja hauska tapa kokeilla kilpailemista. 

Tiksi Cupiin ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat kokeilla kilpailemista. Mukaan voi tulla myös naapuriseuroista.

Tapahtumassa otetaan kuvia, joita voidaan käyttää seuran sisäisessä ja ulkoisessa markkinoinnissa.