Vyökokeisiin ilmoittautumisesta

Ohjaajan/valmentajan luvalla kokeeseen, kun vaaditut suoritukset ovat täynnä

  • Omalta ohjaajalta/valmentajalta tarvitaan aina lupa ja puolto vyökokeeseen ilmoittautumista varten.
  • Harjoitusryhmän ohjaajat pitävät kirjaa harjoitteluaktiivisuudesta, ja sitä on hyvä seurata myös itse. Ennen seuraavan vyöasteen suorittamista tulee tietty määrä harjoitusaikaa ja -kertoja olla täynnä.
  • Kuhunkin vyöasteeseen vaaditaan tiettyjen tekniikoiden osaaminen. Vyöasteiden tummetessa harjoitusaktiivisuuden ja -kertojen sekä tekniikkavaatimusten lisäksi vyökoevaatimuksissa on erilaisia koulutus- ja muita vaatimuksia.
  • Seuran jäsenyyden tulee olla voimassa.
  • Vyökoemaksu tulee olla maksettuna ennen koetta.

Tarkista kunkin vyöasteen tarkat vaatimukset graduointivaatimuksista, ajankohtaista -sivulta.

Yleistä vyökokeisiin ilmoittautumisesta

Ryhmien ohjaajat ilmoittavat omat (kokonaiset) ryhmänsä graduointiin. Ohjaajat ilmoittavat ryhmänsä osallistujat sähköpostitse osoitteeseen judotoimisto@tikkurilanjudokat.fi

Aikuiset ja yksittäiset vyönsuorittajat ilmoittautuvat vyökokeeseen pääsääntöisesti suoritettavan vyöarvon sivulla olevan sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Jos harjoittelija sopii oman ohjaajansa kanssa, että ohjaaja ilmoittaa harjoittelijan vyökokeeseen, tällöin ilmoittautuminen hoidetaan samalla tavoin kuin yllä - sähköpostitse osoitteeseen judotoimisto@tikkurilanjudokat.fi

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislomake suoritettavan vyöarvon kohdalla täällä vyökoesivuilla - valitse suoritettava vyöarvo vasemmalta sivun valikosta.

Vyökokeeseen osallistuminen

Ole tarkka yhteystietojesi ilmoittamisessa, erityisesti sähköpostiosoitteen kohdalla. Seura käyttää sitä mahdollisten lisätietojen pyytämisessä. Saat myös sähköpostitse vahvistuksen oikeudestasi osallistua kokeeseen.

Kysymyksiä?

Jos vyökokeista tai niihin ilmoittautumisesta tulee kysyttävää, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen judotoimisto@tikkurilanjudokat.fi.