Sinisen vyön graduointi (2. kyu)

Vyökoevaatimusten pikaohje

PDF-tiedostoSinisen vaatimukset.pdf (68 kB)
Lataa tästä itsellesi sinisen vyön vaatimusten pikaohje

Sinisen vyön kokeet

Sinisen vyön kokeet järjestetään pääsääntöisesti erillisinä ajankohtina. Seurassa järjestetään mahdollisuuksien mukaan myös erillisiä vyökoeleirejä (yleensä viikonloppuisin), joissa uusia vyöarvoja otetaan vastaan. Oman ryhmän ohjaajat tiedottavat, opastavat ja neuvovat 2. kyu-graduointien suorittamisessa.

Vyökokeeseen ilmoittautuminen

Vyökokeeseen ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella, kun omalta opettajalta/valmentajalta/ohjaajalta on saatu lupa ilmoittautua kokeeseen.

Muista varmistaa, että kaikki gradointivaatimuksissa listatut kohdat on suoritettu ja näkyvät sekä SuomiSport-tiedoissasi että ovat merkitty omaan passiisi, ennen kuin hakeudut vyökokeeseen.

Ilmoittautumisen liitteet

Täytettyäsi vyökoeilmoittautumisen, toimita osoitteeseen judotoimisto@tikkurilanjudokat.fi kopiot judopassisi kilpailu-, koulutus- ja muista toiminta- ja aktiivisuusmerkintäsivuista. Ilmoittautumista ei käsitellä ilman näitä tietoja.

Kokeen hinta on 80 €. Jos tilaat samalla uuden vyön seuran kautta, sen hinta on lisäksi 10 €.

Vyökoeilmoitus

Kun olet saanut ohjaajaltasi/valmentajaltasi luvan osallistua vyökokeseen, täytä tämä hakemus. Muista toimittaa liitteet osoitteseen judotoimisto@tikkurilanjudokat.fi!

Ilmoittautuminen astuu voimaan, kun olet maksanut vyökoemaksun ja saanut vyökoekoordinaattorilta vahvistuksen vyökokeeseen osallistumisoikeudestasi.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Judon perusteet (JP) ja Opettamisen ja oppimisen perustaidot judossa (OOP) -koulutukset tulee olla suoritettu ennen sinisen vyön koetta.

*
*

Toimitko ohjaajana tai apuohjaana jossain ryhmässä? Anna lisätiedot (ryhmä, roolisi, montako kertaa viikossa) "Ohjaajatoiminta " -tietokenttään.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.