Ruskean vyön graduointi (1. kyu)

Vyökoevaatimusten pikaohje

PDF-tiedostoRuskean vaatimukset.pdf (67 kB)
Lataa tästä itsellesi ruskean vyön vaatimusten pikaohje

Ruskean vyön kokeet

Ruskean vyön kokeet järjestetään erillisinä ajankohtina. Seurassa järjestetään mahdollisuuksien mukaan myös erillisä vyökoeleirejä (yleensä viikonloppuisin), joissa uusia vyöarvoja otetaan vastaan. 1. kyu-graduointien suorittamisesta saat lisätietoja ryhmien ohjaajilta ja graduointikoordinaattorilta.

Vyökokeeseen ilmoittautuminen

Vyökokeeseen ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella, kun omalta opettajalta/valmentajalta/ohjaajalta on saatu lupa ilmoittautua kokeeseen.

Muista varmistaa, että kaikki gradointivaatimuksissa listatut kohdat on suoritettu ja näkyvät sekä SuomiSport-tiedoissasi että ovat merkitty omaan passiisi, ennen kuin hakeudut vyökokeeseen.

Ilmoittautumisen liitteet

Täytettyäsi vyökoeilmoittautumisen, toimita osoitteeseen judotoimisto@tikkurilanjudokat.fi kopiot judopassisi kilpailu-, koulutus- ja muista toiminta- ja aktiivisuusmerkintäsivuista. Ilmoittautumista ei käsitellä ilman näitä tietoja.

Kokeen hinta on 90 €. Jos tilaat samalla uuden vyön seuran kautta, sen hinta on lisäksi 10 €.

Vyökoeilmoitus

Kun olet saanut ohjaajaltasi/valmentajaltasi luvan osallistua vyökokeseen, täytä tämä hakemus. Muista toimittaa liitteet osoitteseen judotoimisto@tikkurilanjudokat.fi!

Ilmoittautuminen astuu voimaan, kun olet maksanut vyökoemaksun ja saanut vyökoekoordinaattorilta vahvistuksen vyökokeeseen osallistumisoikeudestasi.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Koulutusten minimivaatimukset: Judon perusteet (JP), Oppimisen ja opettamisen perustaidot judossa (OOP) ja Judotuomarin perukurssi (ilman lisenssivaatimusta

    *
    *

    Toimitko ohjaajana tai apuohjaana jossain ryhmässä? Anna lisätiedot (ryhmä, roolisi, montako kertaa viikossa) "Ohjaajatoiminta " -tietokenttään.

    * Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.