Vyökoelauantain tuloksena 30 uutta vyöarvoa tiksiläisille - mukana myös 3 uutta Dan-arvoa!

13.12.2021

Viime lauantaina Tikkurilan dojolla tassutteli taas kerran tavallista useampi jalkapari, kun järjestettimme ensimmäisen seuragraduointi-, eli suuremman yhteisen vyökoetapahtuman vähään aikaan.

Kokeiden suorittajia oli nyt paljon, sillä esimerkiksi moni jo useamman kauden aikana peruskurssilla harjoitellut pääsi suorittamaan keltaista vyötä pääosin koronan aiheuttamien hidasteiden johdosta vasta nyt.

Kokeiden saldona oli 12 keltaista, 4 oranssia, 7 vihreää sekä 4 sinistä vyötä. Vähintäänkin kelvollinen määrä yhteen vyökoetapahtumaan. Onnittelut kaikille uuden vyöarvon ansainneille ja kiitokset myös graduoijille, eli Heikki Joensuulle (1. Dan) ja Pasi Oinakselle (4. Dan)!

Keltaisen vyön (5. Kyu) suorittivat muiden muassa Antti, Pyry, Miia, Roope ja Teemu. Vihreän vyön taas (3. Kyu) Marika, Jenni, Valtteri, Samuel, Lauri, Allan ja Urho.

Vyön lauantaina urheilutalolla suorittaneet:

5. Kyu, keltainen vyö:

Sante Piivek
Taavi Mänty
Elis Puolitaival
Joel Syrjä
Nikolai Lakhanskiy
Niko Holopainen
Aku Haunia
Teemu Puotinen
Roope Mutanen
Pyry Tiainen
Antti Virtanen
Miia Vahlsten

4. Kyu, oranssi vyö:

Teemu Rautiainen
Kasperi Kärhä
Robin Uskali
Akseli Alho

3. Kyu vihreä vyö:

Urho Kyllönen
Valtteri Vartiainen
Samuel Stoyanov-Pitkänen
Lauri Niemi
Allan Saarelainen
Marika Vahtikari
Jenni Sutinen

Oranssin vyön (4. Kyu) suorittaneet: Teemu, Kasperi, Robin, Akseli. Ja keltaisen vyön (5. Kyu) suorittaneita: Elis, Taavi, Sante, Aku, Nikolai, Joel ja Nico.

Sininen vyö (2. Kyu):

Matfei Polishchuk
Tomi Tan-Röholm
Jami Kankaanpää
Filippa Stahl

Graduoija Pasi Oinas (4. Dan) ja tummempiin vöihin edenneitä nuoria: Matfei, Filippa, Tomi ja Jami.

Tiia Uusitalosta seuraava mustavöinen tiksiläinen - Helille ja Katille 2. Dan

Vyökoelauantaista teki tällä kertaa erityisen se, että samana päivänä Jyväskylässä järjestettiin liittograduointi, jossa mustan vyön kokeeseen osallistui nyt ensimmäistä kertaa U21-ikäluokan 1.-maajoukkue-edustajamme Tiia Uusitalo sekä ohjaaja-valmentajina seurassa enimmäkseen hääräävät Kati Stoyanov-Pitkänen ja Heli Vartiainen. Mustan vyön kokeet järjestetään aina liittograduoinneissa, joita järjestetään maksimissaan muutaman kerran vuodessa.

Kaikki kolme Jyväskylän monitoimitalon, eli "Monnarin" dojolla kokeeseen osallistuneet tiksiläiset läpäisivät kokeen, mikä tarkoitti sitä, että Tiiasta tuli seuran nykyisessä jäsenistössä 29. Dan-arvon omistava judoka (mm. ei-aktiiviset kunniajäsenet mukaan lukien). Hieno saavutus loukkaantumisten riivaaman kauden päätteeksi Tiialle! Myös valmentajina ja katakilpailijoina viime vuosina toimineille Helille ja Katille, eli "HK:lle", hieno saavutus ja seuraava steppi judouralla!

Tiiasta 29. mustavöinen jäsen (nykyisistä) lauantaina.
Helille ja Katille 2. Danit myös.