Vantaan Liikuntagaala 2024

15.2.2024

Vantaan Liikuntagaala 2024 kokosi urheilun saralla menestyneitä vantaalaisia sekä vantaalaisia seuroja edustaneita urheilijoita Kulttuuritalo Martinukseen ystävänpäivänä 14.2.2024. 

Niin judo kuin seuramme oli vahvasti gaalassa edustettuna. Viime vuonna arvokisoissa menestyneet kutsuttiin tapahtumaan sekä heitä muistettiin tapahtuman aikana lämpiön näytöillä. Puheiden ja palkittavien lisäksi ohjelmassa oli mukana esityksiä, joista yksi oli Katin ja Helin suunnittelema ja seuran nuortemme toteuttama judoesitys. 

Kiitos Erika, Marie, Valtteri, Samuel ja varahenkilönä toiminut Matas!

Matas ahkerasti mukana harjoituksissa niin Urheilutalolla kuin kenraaliharjoituksessa Martinuksessa, jotta pystyi tarvittaessa tuuraamaan esiintyjiä.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Gaalamekot vaihtuivat kesken gaalan judokeihin.
Vuoden 2023 arvokisamitalisteista tapahtumaan pääsi osallistumaan kuvassa olevat Juha Turunen, Pia Palosvirta ja Pekka Väyrynen. Heidän lisäkseen myös Kati ja Heli olivat juhlissa mukana.

Marita Kokkonen palkittiin Elämäntyöpalkinnolla

Marita Kokkonen palkittiin ansaitusti Elämäntyöpalkinnolla pitkäaikaisesta työstä sovelletun judon parissa. Liikuntagaalan aikaan Manta oli valmentajan roolissa judokamme Tessan kanssa Saksassa, joten Liikuntagaalassa kuultiin videotervehdys, joka nähtävissä videolta. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Seuran arvokisamitalisteja muistettiin lämpiön tauluissa