Tiksi Cup kisailtiin 30 kilpailijan voimin lauantaina

18.10.2021

Hakunilan dojolla oli lauantaina epätavallisen paljon hälinää ja vilskettä, kun noin 70 tiksiläistä vanhempineen ja järjestäjineen kokoontui kauden ensimmäisiin kotisalikisoihin. Kisoja ei ollut päästy järjestämään lähestulkoon kokonaiseen kalenterivuoteen ja ilmassa leijui kisojen alla patoutuneen kilpailuinnon luomaa jännitystä. Tatamilla nähtiin myös paljon keväällä tai syksyllä alkeisryhmässä aloittaneita ensikertalaisia, mikä tietysti lisäsi perhosia vatsassa kilpailun alla.

Kilpailijat jaettiin vyöarvon ja suurpiirteisen painon mukaisesti sopiviin sarjoihin, joissa jokainen sai omalle tasolleen sopivia matseja.

Kilpailijoita olivat valmentamassa ja neuvomassa lasten judo-ohjaajat Kati, Heli ja Tiia. Ottelukaavioita pyöritti nuorten judo-ohjaaja Juho ja tuomaroinnista vastasi seuran tuore jäsen, kansainvälinen judotuomari Anna

Matsit alkoivat noin 11:30 ja kamppailu taukosi noin klo 13 mennessä. Onnistumisen kokemuksia ja liikunnan riemua nähtiin kisaajistossa kautta linjan! Kotiinviemisiksi lähti leveän hymyn ja arvokkaan kisakokemuksen lisäksi kaikille kilpailijoille seuran varastossa jäljellä olleista Judon nuorten EM-materiaaleista EM-kisapaidat.

"Kisaorganisaatio" kiittää. Tästä lähtee liikkelle hyvä kilpailusyksy!