Tikkurilan Judokat Orimattilan Samurai Cupissa viikonloppuna

31.8.2021

Tikkurilan lasten ja nuorten kisakausi avattiin yli puolentoista vuoden tauon jälkeen Orimattilassa järjestetyssä Samurai-Cupissa. Tiksistä oli mukana pieni, mutta tehokas joukko: Valtteri Vartiainen, Marika Vahtikari ja Matfei Polischuk. Ensimmäistä vuottaan U-15 ikäluokassa kisaavat Valtteri ja Marika saivat roimasti kokemusta sarjoissaan haastaen ennakkoluulottomasti vastustajansa. Tällä kertaa mitalisijat jäivät saavuttamatta, mutta molemmille useampi tiukka ottelu. Tähän vielä vähän judotreeniä alle, niin johan alkaa mitalisijat olla hyppysissä

Marika, Valtteri ja Matfei edustivat Tiksiä viikonloppuna.
Marika, Valtteri ja Matfei edustivat Tiksiä viikonloppuna.

Matfei otteli sähäkästi ja monipuolista tekniikkaa viljellen kuin taukoa ei olisi ollutkaan, ja kultamitalikin oli todella lähellä. Jokainen vastustaja sai kokea Matfein kivenkovat heitot ja tänään kotiinviemisinä ansaittu hopea. Loistavaa työtä ja ensi kerralla kirkastetaan vielä mitali!

Kisoissa kannustus urheilijoiden kesken oli loistavaa ja tunnelma oli katossa, vaikka tiukilla rajoituksilla kisattiinkin. Järjestelyt olivat erinomaiset ja aikataulu piti minuutilleen.

Koutsit Heli & Kati kiittää!