Syyskauden alkaminen

30.7.2022

Syyskauden alkuun on muutama viikko ja syksy tuo tullessaan muutoksia seuran toimintaan. 

Seuran toiminnanjohtaja Janne Rissanen jää pois tehtävästään sunnuntaina 31.7. Janne on toiminut seuran toiminnanjohtajana 1.12.2020 - 31.7.2022. Toiminnanjohtajan poisjäämisestä huolimatta syyskauden harjoitukset alkavat suunnitellusti viikolla 33


"Päätökseen jäädä pois toiminnanjohtajan tehtävästä ei liity mitään suurempaa draamaa, vaan päätös on kytenyt pinnan alla jo jonkin aikaa. Koin nyt olevan oikea hetki lähteä pyristelemään kohti uusia tavoitteita työrintamalla. Olen Tikkurilan Judokoissa viettämästäni ajasta ja toiminnanjohtajan tehtävässä ansaitsemastani luottamuksesta joka tapauksessa hyvin kiitollinen. Vajaa kaksi vuotta meni nopeasti ja työ opetti tekijäänsä valtavasti. Suurkiitos tässä kohtaa kaikille ohjaajille, harrastajille, vanhemmille ja muille verkoston jäsenille, jotka otitte minut ennakkoluulottomasti vastaan ja luotitte että hommat hoituvat" kertoo Janne.

Jannen toimintakausien aikana Tikkurilan Judokat on pyrkinyt seurana uudistumaan ja ottamaan käyttöön uusia toimintatapoja niin hallinnon, viestinnän ja toimintamuotojen saralla. Monia jo suunniteltuja ideoita ei ole vielä päästy toteuttamaan, mutta niin seuran hallitus kuin eri jaostot ovat sitoutuneet työskentelemään asetettujen tavoitteiden eteen.Janne kertookin tulevaisuuden näyttävän hänestä monessa mielessä kirkkaalta Tikkurilan Judokoille. Toiminnanjohtajan tehtäviä hoitaa toistaiseksi seuran hallitus, johon saat parhaiten yhteyden judotoimisto@tikkurilanjudokat.fi -sähköpostin kautta.