Ideaparkin Samurai Cupista mitaleja ja uusi tähtiseuramerkki

1.2.2022

Kevätkauden ensimmäinen valtakunnallinen judokilpailu Samurai Cup I sai upeat puitteet toissaviikonloppuna Lempäälässä, kun Tampereen Judo ja Lempäälän Syodonkan järjestivät kisat Ideaparkin Bläk Boks -areenalla. Samurai Cuppia edelsi myös nuoremmille ikäluokille suunnattu Ideapark Shiai. Seuraavassa kisaraportti kilpailuun osallistuneiden tiksiläisten koutseina toimineilta Heliltä ja Katilta.

Tikkurilan Judokoiden kilpailijat:

Samurai Cupissa

Matfei Polishchuk U18 -73 kg
Samuel Stoyanov-Pitkänen U15 -50 kg
Neo Ajo U15 -50kg

Ideapark Shiaissa

Neo Ajo U13 -50kg
Toivo Peltonen U13 -42kg
Vilho Kääriäinen U13 -38kg

Kati ja Heli kävivät vastaanottamassa ennen Samurai Cupin alkua vuoden 2021 palkintoseremoniassa Suomen judoliiton ja Olympiakomitean tammikuussa Tikkurilan Judokoille myöntämän uuden aikuisliikunnan tähtiseuramerkin.

Valmentajien rapsa viikonlopulta:

Tikkurilan tiimi esiintyi erittäin vahvasti kisatatameilla, sillä jokainen Ideapark shiaihin osallistunut nappasi kotiinviemisiksi pronssisen mitalin.

Vilholta, Neolta ja Toivolta ennakkoluulotonta ottelua kovissa sarjoissa ja kilpailijoiden riemua oli ilo katsoa; kisoja oli kyllä odotettu ja niistä nautittiin täysillä.
Samurai Cupin U15 ottelijat Neo (päivän toinen kisa Ideapark Shiain jälkeen!) ja Samuel toivat myös mitalit kotiin. Kovia otteluita, vahvoja vastustajia, mutta vielä vahvempia tiksiläisiä! Ansaitusti mitalit kotiin, tällä tekemisellä ensi kerralla vieläkin kirkkaampaa metallia saatavilla.
U18 ikäluokassa ja uudessa sarjassa Matfei taisteli upeasti ja tuloksena oli tällä kertaa sarjan neljäs tila. Sarjan nopein ippon heti ensimmäisessä ottelussa. Sarjan nopein Ippon siis U18-ikäluokassa ensi kertaa otelleelle! Tästä on hyvä jatkaa kohti mitalimatseja tulevissa kisoissa.

Tulokset:

Samurai Cup I 22.1.2022

Ideapark Shiai 22.1.2022⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Ohessa linkki kuvagalleriapostaukseen facebookissa kisoista. Napsauta oikean yläreunan facebook-ikonia, niin pääset selaamaan kuvia!

Tikkurilan judokoille luovutettiin seremoniallisesti aikuisliikunnan tähtimerkki

Lauantaista teki erityisen tiksiläisittäin se, että vastaanotimme Samurai Cup -kisan alla noin puoliltapäivin järjestetyssä vuoden 2021 palkitsemistilaisuudessa uuden aikuisliikunnan tähtimerkin. Dojon seinälle kiinnitettävän jättimerkin sekä molempien tähtimerkkien kunniakirjat vastaanottivat kisoissa valmentamassa olleet pitkän linjan seuratoimijamme Heli Vartiainen ja Kati Stoyanov-Pitkänen. Suomen olympiakomitean ja lajiliittojen myöntämät tähtimerkit ovat osa olympiakomitean seurakehitysohjelmaa ja eräänlainen laatulupaus seurojen toiminnasta kiinnostuneille. Lasten ja Nuorten tähtiseura olimme jo oikeastaan vuodesta 1992, joskin alun perin laatuohjelmasta puhuttiin Nuoren Suomen sinettiseura -ohjelmana. Aikuisliikunnan tähtimerkkiin vaadittavat laatutekijät täytimme virallisesti 10. tammikuuta järjestetyssä auditointitilaisuudessa.

Lue toiminnanjohtajan mietteet uuteen tähtiseuramerkkiin liittyen judo.fi -jutusta osoitteessa:

https://judo.fi/2022/01/tikkurilan-judokoille-myonnettiin-aikuisliikunnan-tahtimerkki/