Judokokeilu näkövammaisille

Tervetuloa Tikkurilan Judokoiden ja Aisti Sportin järjestämään näkövammaisille suunnattuun judokokeiluun lauantaina 2. huhtikuuta!

Järjestämme Hakunilan kalliosuojalla kaksi 1h 15min kestävää judoharjoitusta sisältävän leiripäivän, jossa pääsee kokeilemaan judon perusteita erityisesti näkövammaisille sovelletulla tavalla. Mukana on kokeneita ohjaajia, joilla on kokemusta näkövammaisten urheilusta ja valmentamisesta.

Kuvassa Hakunilan kalliosuojan dojo eli judosali, osoitteessa Harmotie 1, Vantaa.
Kuvan oikeassa reunassa on ovi, joka johtaa judomaton eli tatamin luokse. Ovesta sisään tultaessa alkaa käytävä, joka kulkee tatamin reunassa. Oven vieressä on myös kenkäteline, johon jätetään kengät tilaan saavuttaessa. Kuvan tatami on puna-keltainen. Dojon seinällä kuvan vasemmassa reunassa on taulu, jossa lukee Tikkurilan Judokat.

Lauantai 2.4. ohjelma (alustava):

10:00 - 11:15 aamuharjoitus

11:15 - 12:00 eväät

12:00 - 13:15 päiväharjoitus

13:15 - lopputuokio

Paikkana tapahtumalle on Hakunilan kalliosuojan dojo osoitteessa Harmotie 1, Vantaa.

Tilaisuus on osallistujille maksuton ja osallistujille on saatavilla rajoitetusta lainatakkeja ja vöitä. Kierrätämme tarvittaessa takkeja ja vöitä, jotta jokainen pääsee kokeilemaan judotekniikoita takin kanssa.

Seura ei tarjoa eväitä, vaan evästauolle on hyvä tuoda halutessaan omia eväitä.

Tapahtumaan ei ole ikärajaa, vaan järjestämme harjoitukset räätälöidysti osallistujien mukaan. Tarvittaessa voimme järjestää eri ikäryhmille erilliset harjoitukset kahdella eri tatamilla. 

Ennakkoilmoittaudu judokokeiluun alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tarkentavaa tietoa tapahtumaan liittyen lähempänä!

Aisti Sport -logo mustalla taustalla, jossa Aisti-lukee keltaisella värillä.