Terveysturvallisuus / korona

Ajankohtaista:

KORONATURVALLISUUSOHJE  20.8.-12.9.2021 

Noudatamme uusia Etelä-Suomen aluehallintoviraston ja Vantaan kaupungin rajoituksia 20.8.-12.9. välillä . 

Henkilömäärää tulee rajoittaa siten, että on olemassa mahdollisuus 2m etäisyyden säilyttämiseen tatami-alueella.  Harjoittelijoiden enimmäismäärä on siten  20.8.-12.9. välillä 25 henkilöä (yleisten kokousten maksimimäärä  sisätiloissa) . 

Syksyn 2021 yleiset koronaohjeet ovat voimassa ja tämä tarkentava ohjeistus täydentää niitä. 

Mitä teen, jos olen saanut positiivisen koronatestituloksen ja olen käynyt harjoituksissa?

Soita välittömästi toiminnanjohtajalle:

Janne Rissanen

+358 50 3379935

Tikkurilan Judokoiden koronapelisäännöt

Syksy 2021

Seurassa noudatetaan THL:n ja Olympiakomitean suosituksia 

1. Salille tullaan vaan terveenä, jos itselläsi tai lähipiirissäsi ilmenee oireita, harjoituksiin osallistuminen on kiellettyä. 
2. Jos olet käynyt harjoituksissa ja itselläsi tai lähipiirissäsi on positiivinen koronatestitulos / olet koronalle altistuneena karanteenissa, tulee siitä ilmoittaa heti toiminnanjohtajalle (p. +358 50 337 9935). 
3. Harjoittelijoille suositellaan sekä käsien pesua usein (ennen ja jälkeen harjoitusten) että muusta hygieniasta huolehtimista. 
4. Yli 12-vuotiaiden on käytettävä maskia tatamialueen ulkopuolella. 
5. Sisälle saliin saavat tulla ainoastaan harjoittelijat ja ohjaajat. Poikkeuksen tekevät alle 7-vuotiaat. 
6. On suositeltavaa harjoitella saman parin kanssa koko harjoitusten ajan. Myös mikäli mahdollista, harjoituspari pyritään pitämään samana harjoituksista toiseen. 
7. Tatamille saavutaan vain sisäkäyttöön varattujen sandaalinen kanssa. 
8. Pukutiloja saa käyttää ainoastaan välttämättömään pukeutumiseen ja peseytymiseen. On suositeltavaa tulla harjoituksiin judogi jo päällä! 
9. Harjoittelijoita suositellaan ottamaan koronarokote, mikäli se on mahdollista. 
10.  Jos käyt harjoituksissa, minimoithan silloin liikkumistasi paikoissa ja tapahtumissa, joissa riski saada tartunta on suuri. 

Salillamme pyrimme pitämään henkilömäärän minimissä. Harjoittelualue ja tatamien reunatilat ovat vain harjoittelijoiden ja ohjaajien käytössä, lukuun ottamatta alle 7-vuotiaden huoltajia. Harjoituksiin saavutaan maksimissaan viittä minuuttia aikaisemmin ja tatamialueelle pääsee vasta toisen ryhmän harjoitusten loputtua. 

Harjoituksiin tulee saapua maski päällä (12-vuotiaat), ellei tälle ole terveydellistä estettä. Sama koskee ohjaajia harjoituksen aikana. 

Pidetään yhdessä huolta terveydestämme ja ympäristömme turvallisuudesta. Tikkurilan judokat noudattavat THL:n ja OK:n suositusten lisäksi Vantaan kaupungin ehtoja liikuntatilojen käytölle. Koronasääntöihin saa ehdottaa lisäyksiä ja ryhmän kanssa on käytävä säännöt läpi yhdessä. 

Tikkurilan Judokat kannattaa rokotteen ottamista!

Tarpeeksi hyvä valtakunnallinen rokotekattavuus on tällä hetkellä ainut keino hillitä koronaviruksen leviämistä ja vakavan sairastumisen riskiä. Tikkurilan Judokat suosittelee siis jäsenistölleen rokotteiden ottamista.