Terveysturvallisuus / korona

Ajankohtaista:

Helmikuun alusta olemme harjoitelleet normaalisti sekä Tikkurilan urheilutalolla että Hakunilan kalliosuojassa. Mitään pakottavia terveysturvallisuuteen liittyviä ehtoja ei enää kaupungin liikuntatiloissa ole voimassa.

Kaupungin tiedotteet urheiluseuroille:

https://www.vantaa.fi/vapaa-aika/liikunta/urheiluseuroille

Tikkurilan Judokoiden koronapelisäännöt

Kevät 2022 (2/2022 -->)

Seurassa noudatetaan THL:n ja Olympiakomitean suosituksia 

1. Salille tullaan vaan terveenä, jos itselläsi tai lähipiirissäsi ilmenee oireita, harjoituksiin osallistuminen on kiellettyä. 
2. Jos olet käynyt harjoituksissa ja itselläsi tai lähipiirissäsi on positiivinen koronatestitulos / olet koronalle altistuneena karanteenissa, tulee siitä ilmoittaa heti toiminnanjohtajalle (p. +358 50 337 9935). 
3. Harjoittelijoille suositellaan sekä käsien pesua usein (ennen ja jälkeen harjoitusten) että muusta hygieniasta huolehtimista. 
4. Tatamille saavutaan vain sisäkäyttöön varattujen sandaalinen kanssa. 
5. Harjoittelijoita suositellaan ottamaan koronarokote, mikäli se on mahdollista. 

Pidetään yhdessä huolta terveydestämme ja ympäristömme turvallisuudesta. Tikkurilan judokat noudattaa THL:n ja OK:n terveysturvallisuutteen liittyien suositusten lisäksi Vantaan kaupungin ehtoja liikuntatilojen käytölle. Koronasääntöihin saa ehdottaa lisäyksiä ja ryhmän kanssa on käytävä säännöt läpi yhdessä. 


Tikkurilan Judokat kannattaa rokotteen ottamista!

Tarpeeksi hyvä valtakunnallinen rokotekattavuus on tällä hetkellä ainut keino hillitä koronaviruksen leviämistä ja vakavan sairastumisen riskiä. Tikkurilan Judokat suosittelee siis jäsenistölleen rokotteiden ottamista.