Terveysturvallisuus / korona

Ajankohtaista:

Vantaa purkaa tilojen käytön rajoituksia 1.10. alkaen.

"Vantaan kaupungin loput rajoitukset tilojen käyttöön ja harrastustoimintaan liittyen puretaan 1.10.2021 alkaen. Rajoitukset puretaan pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän 21.9.2021 tekemän linjauksen mukaisesti."
Huom! Tämä tarkoittaa esimerkiksi, että maskin käyttämisen velvollisuutta ei enää ole ja vanhemmat saavat tulla tatamin reuna-alueille harjoituksissa.

Mitä teen, jos olen saanut positiivisen koronatestituloksen ja olen käynyt harjoituksissa?

Soita välittömästi toiminnanjohtajalle:

Janne Rissanen

+358 50 3379935

Tikkurilan Judokoiden koronapelisäännöt

Syksy 2021

Seurassa noudatetaan THL:n ja Olympiakomitean suosituksia 

1. Salille tullaan vaan terveenä, jos itselläsi tai lähipiirissäsi ilmenee oireita, harjoituksiin osallistuminen on kiellettyä. 
2. Jos olet käynyt harjoituksissa ja itselläsi tai lähipiirissäsi on positiivinen koronatestitulos / olet koronalle altistuneena karanteenissa, tulee siitä ilmoittaa heti toiminnanjohtajalle (p. +358 50 337 9935). 
3. Harjoittelijoille suositellaan sekä käsien pesua usein (ennen ja jälkeen harjoitusten) että muusta hygieniasta huolehtimista. 
4. On suositeltavaa harjoitella saman parin kanssa koko harjoitusten ajan. Myös mikäli mahdollista, harjoituspari pyritään pitämään samana harjoituksista toiseen. 
5. Tatamille saavutaan vain sisäkäyttöön varattujen sandaalinen kanssa. 
6. Harjoittelijoita suositellaan ottamaan koronarokote, mikäli se on mahdollista. 
7.  Jos käyt harjoituksissa, minimoithan silloin liikkumistasi paikoissa ja tapahtumissa, joissa riski saada tartunta on suuri. 

Pidetään yhdessä huolta terveydestämme ja ympäristömme turvallisuudesta. Tikkurilan judokat noudattavat THL:n ja OK:n suositusten lisäksi Vantaan kaupungin ehtoja liikuntatilojen käytölle. Koronasääntöihin saa ehdottaa lisäyksiä ja ryhmän kanssa on käytävä säännöt läpi yhdessä. 


Tikkurilan Judokat kannattaa rokotteen ottamista!

Tarpeeksi hyvä valtakunnallinen rokotekattavuus on tällä hetkellä ainut keino hillitä koronaviruksen leviämistä ja vakavan sairastumisen riskiä. Tikkurilan Judokat suosittelee siis jäsenistölleen rokotteiden ottamista.