Oheisharjoittelu

Nuorten oheisharjoitukset lauantaisin

 

Haluatko kehittyä monipuolisesti? Oheisharjoittelu (lihaskunto-, kestävyys-, taito- ym. harjoittelu) on olennainen osa kilpaurheilijan harjoittelua, ja sen harjoittelun opettelu kannattaa aloittaa varhain. Oheisharjoittelu on mukavaa ja hyödyllistä kaikille riippumatta siitä minne judourallaan tähtää tällä hetkellä.

Keväällä 2013 nuorten lihaskuntoharjoitukset pidetään lauantaisin klo 15 Hakunilan väestönsuojan painonnostosalissa. Ohjaajana toimii Jouni Korkka. Harjoitukset on peruttu nuorten kilpailupäivinä.

Harjoitukset on suunnattu lähinnä 9-14 -vuotiaille nuorille, ja erityisesti kilparyhmissä (Yamashita 1 ja Yamashita 2 -ryhmät) harjoitteleville, mutta kaikki muutkin ovat tervetulleita mukaan. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Jouni Korkkaan.

 

Tietoa toiminnallisesta harjoittelusta

 

Judokat ovat perinteisesti tehneet toiminnallisia harjoitteita judoharjoitusten yhteydessä. Toiminnallinen harjoittelu on tullut suosituksi useiden lajien oheisharjoitteluna. Toiminnalisen harjoittelu esittely YouTubessa. Esittely löytyy myös InnoSportin sivuilta. Toiminnallisen harjoittelun liiketaitomateriaalia on myös myytävänä DVD:llä.

Tässä esimerkkejä keskivartaloharjoitteista

http://www.youtube.com/watch?v=LKIRwrt4OQI
http://www.youtube.com/watch?v=pNlfwYVv3eo
http://www.youtube.com/watch?v=o5aPU9Z41lw
http://www.youtube.com/watch?v=W-XGBGmd9VU

 

Suomen Valmentajat ry koulutusmateriaalina on julkaistu levytanko-, lajivoima- sekä liiketaitoharjoitteln oppaita.