Nyt se on mahdollista. Tervetuloa harjoittelemaan yli 20-vuotiaat!

1.7.2021

Kaupunki avaa julkiset liikuntatilat Vantaalla myös yli 20-vuotiaiden harrastajien käyttöön.

Meillä Tiksissä se tarkoittaa sitä, että seuraavat harjoitusajat ovat myös aikuisharrastajien käytössä 5.7.2021 alkaen:

Aikuiset:              Ti 18:00 – 19:30 & To 18:00 – 19:30.

Ja Hakunilan väestönsuoja:

Kuntosaliharjoitus / vuoro: Ma 17:30 – 19:00 & La 13:00 – 15:00.

Kuntosaliharjoituksista tulee sopia etukäteen Jouni Korkan kanssa. 

Toimintatavoista harjoituksissa!

Harjoituksissa noudatamme edelleen kauden alussa linjattuja terveysturvallisuusohjeita ja Vantaan kaupungin sekä muiden viranomaisten ohjeistuksia (lyhyesti alla).

Aikuisten sisäliikunta ja kilpailutoiminta sallittu sisätiloissa 1.7.2021 alkaen

 • Liikuntatiloihin ja ryhmäliikuntaan voidaan ottaa enintään puolet normaalista asiakasmäärästä. Toiminnan järjestäjä vastaa asiakasmäärästä.
 • Harrastuksiin liittyvä aikuisten kilpailutoiminta on 1.7. alkaen sallittua sisätiloissa.
 • Toiminnassa on noudatettava terveysturvallisuusohjeita. Kilpailuiden yleisöä koskevat aluehallintoviraston päätökset yleisötilaisuuksien osanottajamäärästä ja terveysturvallisuusohjeista.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätös kiihtymisvaiheen kokoontumisrajoituksista tiivistettynä (voimassa 15.6.-14.7.):

 • Sisätiloissa järjestettävissä yli kymmenen hengen kokoontumisissa asiakkailla tai osallistujilla täytyy olla mahdollisuus säilyttää turvavälit eli välttää lähikontakti toisiinsa. Lähikontaktilla tarkoitetaan sisätiloissa asiakkaiden oleskelua enintään kahden metrin etäisyydellä toisistaan yli 15 minuutin ajan tai fyysistä kontaktia.
 • Yli 50 (viidenkymmenen) henkilön ulkotilaisuuksissa asiakkailla tai osallistujilla täytyy olla mahdollisuus välttää fyysinen kontakti toisiinsa, mutta tietyn mittaisia turvavälejä ei enää vaadita.
 • Jos sisätiloissa järjestetyssä tilaisuudessa on yli kymmenen henkilöä ja ulkotiloissa yli 50 (viisikymmentä) henkilöä, tilaisuuden järjestelyissä on lisäksi noudatettava opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 31.5.2021 julkaisemaa ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä.
 • Lisäksi on noudatettava lain hygieniavaatimuksia; asiakkaille on mm. tarjottava mahdollisuus käsien puhdistamiseen ja oleskelu on järjestettävä mahdollisimman väljästi.
 • Sisätiloissa ja rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää kokoontumisia ilman henkilömäärärajoitusta edellä mainitut määräykset huomioiden.

Turvavälimääräys kumotaan, lain mukaisia terveys- ja hygieniamääräyksiä noudatettava.

Turvavälimääräys on kumottu 15.6. alkaen. Tartuntatautilain (58c) mukaisia terveys- ja hygieniamääräyksiä tulee edelleen noudattaa:

 • asiakkailla ja osallistujilla on mahdollisuus käsien puhdistamiseen
 • asiakkaille ja osallistujille annetaan riittävän etäisyyden ylläpitämistä, käsien puhdistamista ja muita vastaavia tartuntojen leviämistä estäviä käytäntöjä koskevat toimintaohjeet
 • tilojen ja pintojen puhdistamista tehostetaan
 • asiakkaiden ja osallistujien oleskelu järjestetään sillä tavoin väljästi kuin se toiminnan erityispiirteet huomioon ottaen on mahdollista.

Vaatimuksia tulee noudattaa tartuntatautilain väliaikaisen lakipykälän (58 c) perusteella. Pykälä on voimassa tällä hetkellä vuoden 2021 loppuun asti koko Suomessa.

Lyhyesti

Jos yli 20 vuotiaiden ryhmän koko on enemmän kuin 10 henkilöä, pitää noudattaa turvavälejä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vain alle 10 hengen ryhmissä voi harjoitella  parin kanssa.

 

Harjoitusmaksuista löytyy tietoa täältä.

Epäselvissä tilanteissa voit olla yhteydessä seuran toimijoihin tai judotoimisto@tikkurilanjudokat.fi. 

 

Tervetuloa treenaamaan!