Rajoitukset 1.3.-31.3. - mikä muuttuu?

1.3.2021

Vantaan kaupungin tilojen käytölle asetettiin viime perjantaina uusia rajoituksia maanantaista 1.3. lähtien. Rajoitukset kestävät 31.3. asti, eli näillä näkymin maaliskuun ajan.

Tilojen käyttö sallitaan nyt ainoastaan ilman kontakteja tapahtuvan liikunnan toteuttamiseen. Lisäksi ainoastaan 2008 ja myöhemmin syntyneet saavat käyttää tiloja. Kaikki muut ryhmät, paitsi alla luetellut, ovat siis tauolla maaliskuun ajan. Jatkavissakaan ryhmissä ei sallita nyt kontaktin ottoa, vaan harjoittelu sovitetaan uusiin rajoituksiin.

Mitkä ryhmät jatkavat?

Lasten judo U9 & U11 Ma 18:05 - 18:55 & To 18:05 - 18:55

- Maksimosallistujamäärää kavennetaan edelleen 15. Ilmoittautuminen harjoituksiin edelleen Suomisportin kautta.

Lasten peruskurssi La 13:05 - 13:55

Muksujudo La 14:05 - 14:55

Ajantasainen tieto harjoituksista, harjoitusvuoroista, ohjeista ja rajoituksista löytyy aina: (https://www.tikkurilanjudokat.fi/harjoittelu/)

Turvallisuusohjeistus on edelleen voimassa samansisältöisenä muutamalla lisäyksellä: (https://www.tikkurilanjudokat.fi/harjoittelu/turvallisuusohjeistus-kevat-2021/)

Mitä teen, jos saan (tai lapseni saa) positiivisen koronatestituloksen ja olen käynyt harjoituksissa?

- Noudata viranomaisten ja terveydenhuollon hoito- ja karanteeniohjeita.
- Ilmoita asiasta heti ryhmäsi ohjaajalle JA toiminnanjohtaja Janne Rissaselle puhelimitse (050 337 9935)

On tartuntaketjun jäljittämisen ja lisätartuntojen estämisen kannalta ensiarvoisen tärkeää, että asiasta tiedotetaan harjoitusryhmää ja seuraa heti. Jo flunssaoireiden ilmaantumisesta, testiin menemisestä tai mahdollisesta altistumisesta toisessa yhteydessä voi varoittaa ennakkoon. Missään tapauksessa harjoituksiin ei saa osallistua, jos on edes lieviä nuhan tai flunssan oireita tai on ollut hiljattainen altistuminen koronavirukselle.

Mitä teen, jos en voi mennä paikan päälle harjoituksiin?

No etätreenejä tietysti! Olethan jo tsekannut 1. ja 2. etätreenivideon?

1. Etätreenit viikko 7 (linkki)

2. Etätreenit viikko 8 (linkki)