Vantaan ulkoliikuntapaikat avataan 14.5.2020

7.5.2020

Vantaan kaupungin ulkoliikuntapaikat avataan 14.5. Seurat voivat harjoitella tekonurmi-, yleisurheilu-, hiekka- ja beachvolley-kentillä 14.5. alkaen pienryhmissä Timmi-järjestelmän mukaisilla käyttövuoroilla. Näille kentille myönnetyt vuorot ovat maksuttomia toukokuun loppuun asti. Luonnonnurmikenttien käyttö voidaan aloittaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Kentillä noudatetaan valtioneuvoston linjauksia sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suosituksia. Seuran vastuulla on harjoitusten toteuttaminen pienryhmissä lähikontakteja välttäen ja valtioneuvoston määräämiä ryhmäkokoja ja muita ohjeita noudattaen. Toukokuun loppuun asti harjoitustoiminnan tulee tapahtua korkeintaan 10 hengen ryhmissä. Kentälle saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Harjoituksissa on kiinnitettävä erityistä huomiota hygieniaan. Hanskojen käyttöä suositellaan.

Kenttien yhteydessä olevat pukuhuone-,wc- ja huoltotilat eivät ole käytettävissä. Yleisurheilukenttien pienvälineitä ei ole mahdollista lainata (mm. mitta- ja heittovälineet). Kilpailujen, otteluiden ja tapahtumien järjestäminen ei ole sallittua.

Sisäliikuntapaikat ovat toistaiseksi suljettuna ja ne avataan rajoitetusti aikaisintaan 1.6. Tulemme tiedottamaan 20.5. mennessä tarkemmin, miten ulko- ja sisäliikuntapaikat ovat käytössä 1.6. alkaen. Seuraamme valtioneuvoston ja aluehallintoviraston tekemiä linjauksia ja toimimme niiden mukaisesti.

Terveisin: Liikunnan palvelualue