Etelä-Suomen judon alueleiri

18.3.2019

Alueleirin osallistujia
Alueleirin osallistujia
Korkeatasoiset valmentajat
Korkeatasoiset valmentajat

Tikkurilan Judokoiden vahva panos toteutui E-SJ::n alueleirillä. Matias Holopainen oli valmentajana mukana tapahtumassa. Kilpailevia seuran judokoitakin osallistui leirille mukavasti.

Alueleiripäivä 16.3. Järvenpäässä oli todellinen menestys!

Ohessa Esa Korkia-ahon tunnelmia päivästä ja Karvosen Riston ottama muutama kuva:

 

Etelä-Suomen alueleiri rikkoi aluerajat ja odotukset

Piiroisten liikuntakeskus keräsi mahtavan määrän judokoita kahteen harjoitukseen 16.3. Lauantai tarjosi tiiviin paketin judokoille harjoitella yhdessä.

Etelä-Suomen judo tarjosi tapahtuman ja Järvenpään Akagi hulppeat puitteet. Sana levisi hyvin ja paikale saapui mahtava joukko judokoita junnuista veteraaneihin.  Idea lähti yhdeltä bussimatkalta. Toki tästä on puhuttu jo aiemmin. Pari sanaa alueen seurojen coacheille ja muuta ei sitten tarvittukkaan.

Jengiä tuli yli rajojen Mikkelistä, Hämeenlinnasta ja Tampereelta vain muutamia mainitakseni.

Valmentajia oli paikalla liiton puolelta ja myös nimettynä Euroopan mestari Juha “Pupu” Salonen, Primus motor Jami Hukkanen, Matti Lattu, Matias Holopainen ja Esa Korkia-aho. Randoreiden välissä annettiin palautetta ja se varmaan oli mukavaa.

Päätyön tekivät kuitenkin paikalla olleet judokat itse!! Kamppailtiin ja kamppailtiin hyvällä tempolla ja huumorilla. Tälle on tilaus!?!? Yhdessä kun tehdään niin tulosta tulee, eikä tarvita mitään muuta kuin tila, tahto ja hyvä fiilis. Halvalla saa joskus parempaa laatua.

Uskon, että kaikki projektiin osallistuneet voivat vain kumartaa paikalle tulleiden edessä.

Aamutreeinihin saapui yli 100 ja iltapaäivällä oltiin himpan alle sadan judokan luvuissa. Aika hyvä saldo näin “pienellä” panostuksella.

Syksyllä pidetään mahdollisesti uusi leiri jos tilausta on ja ainakin tämän perusteella on.

Loukkantumisiakaan ei sattunut. Muutama mustelma ja hirvittävä määrä hkipisaroita niin että ikkunoista ei nähnyt läpi.

Tämä oli mielestäni hyvä päivä!

Esa Korkia-aho