Samurai Cup 1, 26.1.2019

28.1.2019
Viikonloppuna startattiin kilpailu kausi käyntiin niin nuorempien, kuin vanhempien osalta Ice power ja samurai cup kilpailun yhdistelmänä Tampereella. Tikkurilasta lähti pieni ja iskukykyinen joukko Tampereelle. Kotiin tuomisena oli 1 kulta , 3 hopeaa ja 1 pronssi.

Matfei Polischcuk aloitti kilpailut aamupäivällä ja otteli vakuuttavasti sarjan u13 -42kg finaaliin ippon voitoilla, pieni tekniikka virhe pääsi käymään loppuottelussa ja näin sijoittuminen hopealle.

Seuraavaksi pääsi vauhtiin vanhemmat ottelijat ja kilpailukin vaihtui samurai cup osakilpailuksi. U18 sarjoissa Artur Kanevets otteli näytöstyyliin voittajaksi -81kg sarjassa.

Abdul-Malik Dzhanibekov oli päivän paras onnistuja. Vasta toisissa kisoissa  kisannut Malik otti hopeaa ja esitti näyttäviä nostoja -73kg sarjassa.

Vili Pajari otteli U18 -66kg sarjassa pronssille otteleminen oli aika tahmeata, mutta kilpailukausi on nytten avattu ja kohti uusia kilpailuja.

U18 sarjojen jälkeen siirryttiin U21 sarjoihin missä Jussi Holopainen ja Artur Kanevets ottelivat.

Jussille ikäluokan vaihdos ei mennyt ihan nappiin, 2 hävittyä ottelua supertasokkaasta U21 -73kg sarjasta. Artur jatkoi siitä mihin jäi nuoremmissa otteli näyttävästi finaaliin jossa joutui vielä toteamaan nummelan Oskari Mäkisen kovemmaksi.