Hontai Shiai 28.10.2018

29.10.2018




Hontai Shiai oteltiin sunnuntaina 28.10.2018 maailman judon päivänä. Kisat aloitettiin hauskalla leikillä, johon myös huoltajat ja kannustusjoukot pääsivät osallistumaan, sillä päivän teemana oli ystävyys.

U11 ottelijoita Tikkurilasta oli tänään mukana 13 kappaletta. Kisat käytiin kolmella tatamilla, joten vauhtia riitti aamupäivässä. Hontai judo osoittautui jälleen ammattilaiseksi kisojen järjestämisessä, sillä kaikki toimi moitteettomasti.

Ottelijat, Nikita, Toivo, Veikko, Oliver, Daniel, Vilho, Neo, Lauri, Valtteri, Anni, Aada, Marika ja Olavi näyttivät tänään, mistä Tiksiläiset on tehty; taistelutahdosta, monipuolisesta tekniikasta, voitonhalusta ja tekemisen riemusta! Tästä johtuen valmentajien helpoksi tehtäväksi jäikin vöiden sitominen ja kannustaminen tatamin laidalta ?

Hienointa oli, että jokainen ottelija ylitti itsensä ja sai suorituksia, vaikka osa osallistuikin vasta ensimmäisiin kisoihinsa. Etenkin heitot lähtivät tänään räjähtävästi ja se tuotti tulosta kahdeksan mitalin ja kahden pistesijan verran. Kannustus joukkueen sisällä oli hurjaa ja tiimihenki kisapaikalla oli jälleen loistava!