Startti Cup 3 29.9.2018, Nummela

1.10.2018

Startti Cup 3 29.9.2018, Nummela

Tikkurilan pieni, mutta iskukykyinen joukkue riehui pyörremyrskyn lailla Nummelan tatameilla mitaleita rohmuten.

Startti cup 3 oteltiin Nummelan uudella salilla, joka mahdollisti erittäin sujuvan ja tehokkaan kisapäivän. Järjestelyt toimivat moitteettomasti ja tunnelma oli katossa aamusta alkaen.

Aamu alkoi alle 11-vuotiaiden otteluilla. Suvereeneihin voittoihin iskivät Anni Siitonen ja Samuel Stoyanov; kilpakavereista ei ollut tänään näille samuraille vastusta, vaan voitot tulivat nopeasti ja tehokkaasti kotiin. Molemmat hoitivat sarjansa näytöstyyliin ippon-voitoin.

Valtteri Vartiainen pokkasi tänään hopeaa kahdella hienolla voitolla osoittaen todellista taisteluhenkeä.

Mitalihurmoksen täydensi Urho Kyllönen pronssillaan, joka tuli näyttävällä lonkkaheitolla ja tiukoilla otteluilla.

Niki Laine otteli upeasti ja saavutti neljännen tilan. Ensimmäinen startti cup ja heti mitalikahinoissa mukana, loistava aloitus syksyn kisakaudelle.

Neo Ajo loukkaantui hieman ensimmäisessä ottelussa, mutta nousi haastamaan kilpakumppanit siitä huolimatta vahvasti. Upea asenne ja ensi kerralla vastustajat kaatuvat varmasti!

Vilho Kääriäinen osallistui ensimmäiseen startti cupiin ja vaikka vielä tänään ottelut päättyivät niukkoihin tappioihin, niin tulemme kuulemaan Vilhosta, oli sen verran säpäkkä ottelutyyli!

Vanhemmassa ikäluokassa (U13) Aaro Siitonen otteli tänään itsensä hienosti neljänneksi! Syksyn ensimmäinen startti cup lupailee hyvä jatkoa Aarolle.

Kisat jatkuivat vielä Hiiden-shiain merkeissä.

Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin syksyn kisoihin! Ottelijoiden riemu ja iloisuus oli mahtavaa katseltavaa, seuraavaksi suuntaamme Hontai Shiaihin isolla porukalla!

Hyvä Tikkurilan tiimi!