Jaakon mietteitä MM-kisan alla

7.8.2017

Nyt tällä hetkellä olen matkalla viimeiselle kansainväliselle leirille ennen vuoden pääkisaa. Leiri käydään Hollannin olympiakeskuksessa Papendalissa ja kestää perjantaihin saakka. Viimeiset kolme viikkoa ennen lähtöä kisoihin kuntoa viimeistellään kotioloissa.

Oma tuntemus kuukautta ennen MM-kisoja on levollinen. Kesän harjoittelu sujui lähes kokonaan ongelmitta ja Pariisissa kuukauden sekä Minskissä ja Castelldefelsissä viikon leirien jälkeen mies on väkevässä kunnossa.

Kunto on selkeästi nousujohteinen, sillä alkukevään European Cup ja Continental Open turnauksista pääsin yksittäisiin otteluvoittoihin, mutta loppukevään ECup kisoissa venyin jo kahdeksan sakkiin ja yhteen mitaliin (Sarejevon pronssi 5/2017).

Ennen Valko-Venäjän matkaa oli sairastelua, mutta muuten kausi on ollut pariin aikaisempaan rikkonaiseen vuoteen verrattuna mainio harjoittelun kannalta, joten lähden MM-kisoihin hyvillä mielin.

MM-kisojen jälkeen matkaan takaisin Ranskaan jossa harjoittelen lokakuun puoliväliin saakka. Pariisista jatkan suoraan  Japaniin maajoukkueen kanssa, missä vietän kahden kuukauden harjoittelujakson Tokain yliopistolla sekä Tokion Grand Slamin jälkeisellä Tokio-Campilla.

Jaakko