Tikkurilan Judokat mukana Hontain salikisoissa 15.3.

17.3.2017

Viggo Vandor, Tikkurilan Judokat
Viggo Vandor, Tikkurilan Judokat
Hontai Judo järjesti salikisat keskiviikkona 15.3, joihin oli kutsuttu mukaan myös Tikkurilan Judokoiden valkovöiset peruskurssilaiset. Valitettavien sairastapausten vuoksi Tiksin tiimi kutistui yhteen osallistujaan: Viggo Vandoriin. Viggo otteli 4 hengen poolissa vauhdikkaasti ja ennakkoluulottomasti; ottelut olivat todella tasaisia mistä kertoo mm toisen matsin venyminen hurjaksi 4,5 minuutin jatkoaikataisteluksi!  Hontailaiset kannustivat Viggoa vähintään yhtä äänekkäästi kuin omiaan ja niin lämmittelyissä kuin matsien välissä riitti kavereita. Viggo tiivistikin fiilikset hyvin:  ’kisoissa oli hauskaa ja oli kiva tulla’.

Tiksin tiimi haluaakin kiittää Hontai Judoa lämpimästä vastaanotosta ja hyvin järkästyistä salikisoista, näihin oli todella helppo ja hauska osallistua. Erityiskiitos järjestävän seuran peruskurssilaiselle Havulle, jonka kanssa Viggo ehti ystävystyä ja pojat sopivatkin jo näkevänsä seuraavissa kisoissa.

Hontai järjestää uudet salikisat  ensi viikon torstaina 23.3 kelta-oranssivöisille, nyt kaikki rohkeasti mukaan kokeilemaan!